Aktywne Wpisy
Grejt_Sajaman +37
Ale oni są #!$%@? odklejeni, że ja #!$%@? XDDD chłopka się cieszy że jakiś obcy twór będzie ingerował w nasze polskie sprawy. Oni by najchętniej oddali suwerenność do UE
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
#lgbt #bekazprawakow #bekaznarodowcow
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio wszedł w gorące wpis, gdzie ktoś powołując się na babcię pisał o rabusiogwałcicielach Wyklętych i zgarnął kilka tysięcy plusów. Tak się można bawić właśnie na wykopie w kreowanie rzeczywistości i historii. Jedne dowody anegdotyczne są wymyślonymi bzdurami, a inne są jak najbardziej wiarygodne i promowane.
A co, lewica zabrania posiadania kolegów gejów innym opcjom politycznym? xD
Ale skąd wiecie, że to fejk? Doprowadzacie teraz do sytuacji, w której chociażby podanie tego argumentu będzie wyśmiewane. Ja faktycznie mam znajomych homo, i każdy za wyjątkiem jednego uważa, ze parady równości i LGBT szkodzą i budują negatywny wizerunek homoseksualistów. Jeśli rzeczywiście jest sytuacja taka jak opisał @Koonsacz to odnoście się do tego jednego przypadku, a nie, że z góry już wszyscy zakładacie, że to niemożliwe, że jakiś
@desensitization: No spoko, tylko w przypadku starszych osób mówiących o wydarzeniach z ich dzieciństwa to jest relacja, a nie opinia. Relacja ma to do siebie, że opisuje fakty, a fakty są z definicji obiektywne.
W wypadku AK to znamy wiele takich relacji, i każdy, kto się interesuje historią wie o tym,
@johny-kalesonny: relacja to była bezpośrednio dla niego jeśli faktycznie mu tak powiedziała. Przeklejanie tego na wykop, to już jest operowanie na dowodzie anegdotycznym. Równie dobrze, mógłbym powiedzieć, że moja babcia powiedziała, że relacja jego babci to kompletne bzdury. I tak w kółko.
Tyle, że mówimy o czymś, co jest już udowodnione. Relacja tylko potwierdza
@ruszka: jakie twoim zdaniem jest prawdopodobieństwo, że takie historyjki są prawdziwe? Czy ty chciałbyś spotykać się regularnie ze znajomym, który jawnie tobą gardzi, obraża i uważa za gorszego z danego powodu, a ty nie widzisz w tym nic złego? Osoby, które powołują się na znajomych homo, w swoich poprzednich komentarzach najczęściej wypisywały bzdury
@johny-kalesonny: nie powiedziałbym. Historycy dalej badają historię Wyklętych i starają się ustalić, które dokładnie jednostki miały jakieś czarne plamy w historii swojej działalności, a którym nie można było nic zarzucić. Takie generalizowanie nie prowadzi do niczego dobrego.
@tomasz-terlecki: Jak to działa, że jak na prawaka krzyczy się HEHE PEDAŁ PEDAŁ to już nie jest homofobia?