Aktywne Wpisy

atteint 0
znacie jakieś fajne kłamstwa?
Sh3rI0ck +1
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
Bardzo dobrze, że UE się nami interesuje, bo inaczej już dawno projekt PRL 2.0 by był domknięty, a cała opozycja siedziała za to tylko, że żyją i oddychają.
Przy obecnej władzy można na to odpowiedzieć tylko "Tak, a co?"
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A jak się chce dostępu do unijnych funduszy, być w strefie Schengen i mieć dostęp do rynku UE to trzeba przestrzegać pewnych zasad.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jaki wylew kompleksów ludzi którzy za przeproszeniem gówno wiedzą o zachodzie i nigdy żadnego życia społecznego/biznesowego tam nie prowadzili (ʘ‿ʘ)
15 lat prowadzę drugie życie na zachodzie i tylko Polacy plus ogólna ściana wschodnia uważają się za gorszych od innych, inni zrobią za nich lepiej, tak, że Polakom będzie dobrze, nie dziwne, że Niemcy mają do nas takie podejście, zero pragmatyzmu w naszych ludziach.
Spójrzcie na
Władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie. PiS z niczym się nie hamuje. Odrzuca stadnardy europejskiej demokracji i jest mi wstyd za taki rząd i