Wpis z mikrobloga

Witam. Dzisiaj jako ósme odpadają nalesniki z marmoladą które miały 54.72% głosów - i ostatecznie zajmują one 3 miejsce. FINAŁ: Zagłosuj na gorszy smak naleśników
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśłi chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag -----> #wykopowawykreslanka
źródło: comment_2w7CCmSV59zkTPqu0tRu0GQ9J3PknSWC.jpg

Zagłosuj na gorszy smak nalesników

  • z nutellą 65.6% (1064)
  • z dżemem 34.4% (557)

Oddanych głosów: 1621

  • 27
wfyokyga 3 min. temu +4

@oba-manigger: Nie wierze że z nuttelą weszły do finału.Przecież to jest sam cukier i olej palmowy.


@wfyokyga: I #!$%@?, ważne że smaczne XD Dżem za to pewnie 100% z owoców i zdrowy co nie? choć pewnie ty jesz kraftowy i sklepowego nie tykasz xdd Ci co chcą zeby nutella odpadła to chyba jedza krem czekoladowo orzechowy z biedronki, naleśniki z nutellą to niebo
Ale nie masz #!$%@? oleju palmowego i przynajmniej możesz kontrolować ile jest cukru itp. bo możesz sam zrobić, poza tym w nutelli jest w #!$%@? chemii.


@Kawka00: olej palmowy to najlepsze co przytrafiło się ludzkości.
Dobra. Zrób sobie dżemik. Poczekaj do lata na świeże owoce, cały dzień zaiwaniaj w kuchni. I wtedy zrobisz sobie naleśnik. Który i tak będzie do dupy, bo dżem zrobiłeś bez cukru.

Składniki Nutelli: cukier, olej palmowy,
Macie wy ludzie Rozum i Godność Człowieka że tak głosujecie? Zresztą dobór naleśników też jest nieco z dupy, gdzie takie z serem na słodko i ostro? Gdzie ze szpinakiem i fetą? A szkoda gadać.
mleko w proszku -> xD;


gdzie tu chemia?

serwatka -> dlaczego?;


i znowu pudło - akurat serwatka ma korzystny wpływ na zdrowie

emulgator -> ;-; ;


lecytyna sojowa - poprawia pracę wątroby

wanilina -> a wanilii to nie łaska?


i to jest jedyny punkt, gdzie faktycznie jest chemia.

Ale dla porównania skład pierwszego z brzegu dżemu z półki sklepowej:

Skład: agrest, kiwi, woda, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, substancja żelująca – pektyny, regulator kwasowości