Aktywne Wpisy
Pan_Slon +49
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Szkoda zaczynać teraz, bo co można zrobić w te 37dni do końca roku?
Chcę udowodnić, że można wiele.
Napiszę książkę, ale nie w 37 tylko w 7 dni, od początku do końca zaczynając właśnie teraz.
Gdy skończę trafi ona korekty i zostanie wydana cyfrowo, dostępna dla wszystkich chętnych już za kilkanaście dni :-)
Chcesz być wołany i zobaczyć całą drogę śledź tag #mirekpisze Można też czarnolisto, jeśli to dla ciebie spam.
O czym ta książka?
Będzie to podręcznik dla ludzi, którzy chcą rozkręcać kampanie/reklamy tworzyć dobry wizerunek własnej firmy.
ale nie stać ich na znaną agencję reklamy, czyli dla właścicieli większości firm w tym kraju.
Zero ściemy czy motywacyjnej gadki, tylko sucha wiedza, na przykładzie błędów,
które popełniają nawet ogromne marki, a jest ich wiele, sami zobaczycie
Dlaczego chcę napisać książkę?
By dzielić wiedzą. Siedzę od lat w branży reklamowej.
Pracowałem dla dużych i małych firm. Zagranicznych domów reklamowych, ale i polskich marek,
które znacie z telewizji.
Od ponad roku pomagam pisząc jakie mechanizmy możecie wykorzystać we własnych biznesach
O TUTAJ
Teraz chcę zrobić krok dalej.
Czemu tylko tydzień?
Bo tyle trzeba by zmienić coś w swoim życiu, aby zaadoptować małą/średnią firmę
do standardów. Książka pokazuje co zrobić i w jaki sposób w zależności od drogi którą wybierzecie.
40 godzin wbrew pozorom dużo czasu :-)
=====================================
Startuję w poniedziałek, biorę urlop od pracy i przez kolejne 7 dni będę zajmował się
tylko pisaniem książki.
Dzisiaj jest dzień 0/7 – przygotowanie, zbieranie pomysłów, układanie planu, narzędzi.
Z okazji startu mam do rozdania klasyk czyli:
GTA VICE CITY NA STEAM
Co zrobić by wygrać grę? : zapulsować i w komentarzu dodać zdjęcie/tekst z ulubioną reklamą.
Wśród komentarzy wybiorę jedną osobę, do której trafi klasyk od Rockstara.
#rozdajo #zbudujprojekt #mirekpisze #reklamakreatywna #marketing #tworczoscwlasna
( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli macie pytania bądź sugestie na temat tego, co w tej książce powinno się znaleźć piszcie.
Liczę na wasze opinie.
Miłego dnia!
wiem że to ani tekst ani zdjęcie, możesz więc pominąć przy głosowaniu jeśli uważasz że się nie nadaje ;)
proszę, #!$%@? tam napiszesz
https://www.fides.it/wp-content/uploads/2017/06/pepsi-coca-digital-marketing.jpg
https://youtu.be/BvWOf2acJLI
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/WqDTiBtZw2c