Wpis z mikrobloga

#kubica
Polak wrócił do F1 pracuje z zespołem w treningu daje znać wcześniej, że nie będzie dobrych czasów.
Ale nie nie w Polsce mimo tego i tak znajdą się debile, którzy będą wrzucać wyśmiewające memy, wygadywać jakieś 100mln baniek. Wrzucać obrazek z tym aktorem podobnym XD żałuje ze dzisiaj wszedłem na ten tag, nie sądziłem że na wykopie jest tyle debili.

Ale RK chyba januszostwa się spodziewał skoro wyraźnie ostrzegł, że czasy będą kiepskie.

Jak widzę te obrazki z tym pseudoaktorem podobnym do RK to zastanawiają mnie gdzie Ci ludzie mają mózg to było śmieszne za pierwszym razem kilka lat temu. #!$%@? życiowe powtarzają żart bo nie mają co robić tylko na mirko wrzucać poraz 54234 obrazek XD równocześnie hejtując gościa który jest autorytetem, który właśnie zaliczył jeden z największych swoich sukcesów, gdzie media określają to jako największy powrót w historii sportu, ale nie Polak Polakowi Polakiem.
  • 7
@gorocky: akurat niektóre obrazki z Koterskim są śmieszne.

Kija w dupie mają zarówno na siłę szkalujący Roberta jak i tacy ,,prafdziwi" fani którzy jak zobaczą obrazek z Koterskim to mało co #!$%@? nie dostaną.
@gorocky: No właśnie kogoś może śmieszy.
Mnie niektóre śmieszą, niektóre nie, chociaż jestem fanem Kubicy i nie mam kija w dupie jak reszta osób.

NO ALE JAK KTO KOGOS ŚMIESZY COŚ CO MNIE NIE ŚMIESZY? SKANDAL! DEBIL!

¯\_(ツ)_/¯