Aktywne Wpisy

adisoniusz +73
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +202
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

Nie wiem czy coś przeskrobałem, jestem przykładnym obywatelem xD
#polska #pocztapolska
zadzwon na poczte jak to ma wygladac zeby przypalu nie bylo. Ja takie cos sam robie. Potrzebny jest numer dowodu na tym oswiadczeniu obu osob bo inaczej pocztystki sie rzucaja
z fartem
Komentarz usunięty przez autora
Jak to list z sądu na podstawie KPK to można odebrać tylko osobiście, przy KPC może odebrać osoba upoważniona.
Najlepiej podeślij kogoś do placówki pocztowej aby dowiedział się z którego sądu ten list. Nadawcą jest konkretny wydział, a na kopercie podana jest sygnatura akt (jest też informacja czy list ma być doręczony do rąk własnych).
Ale może dowiedzieć się z którego sądu ten list, a wtedy można np wysłać email lub zadzwonić do tego sądu i przekazać nowy adres korespondencyjny.
Pamiętaj, że mamy coś takiego jak fikcja doręczenia.