Wpis z mikrobloga

i znów po raz kolejny lament... "szkoda że nie posłuchałam matki, mogłam oddać cię do domu dziecka. Twój ojciec był c--j ale ty jesteś dużo gorszą k---ą. Zamknij dzisiaj ryj bo mam ochotę z-----ć. Co z tego że zarobiłeś, mi będzie brakować na święta musisz się w tym miesiącu więcej dołożyć." S----------j matki nie polecam nikomu mieć... #przegryw #zalesie #logikarozowychpaskow
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@panilisowa: w dupie mam "honor i na swoim" to nie jest życie w----------e zupek chińskich czy mrożonego gówna. Twierdzisz że świeży ciepły posiłek to tylko dla najbogatszych? ile takich osób przez 8 lat u mnie z bloku wróciło do rodzinnego domu bo jednak hehe "na swoim" jednak mnie nie stać. A co stracili przez te lata to już nie odzyskają.
  • Odpowiedz
@wykopekprzegrywek: jak mamy tak patrzeć to nie ma sensu. Ja zarabiałam pare lat temu 1400 zł a wynajęłam pokój żeby odpocząć od rodziny wiec serio się da nie jedząc zupek chińskich. Ale to fakt przydałby Ci się różowy pasek żebyś z głodu nie umarł
  • Odpowiedz
@panilisowa: ale za to mogę gdzieś skoczyć coś zwiedzić, ktoś kto żyje żeby móc przeżyć do kolejnej wypłaty która mu pozwoli przeżyć do kolejnej może się od razu do trumny położyć. Wątpię żebym skończył studia dzienne pracując na pełny etat bo gdzie kasa na czesne? Pewnie są osoby które są wstanie się z magazynu wyrwać mieszkając na własny rachunek ale po co miałbym to na sobie sprawdzać?
  • Odpowiedz
@panilisowa: też zapieprzałem na pełny żeby mieć na czesne inż ale nie wyrzucałem kasy na wynajem mieszkania. Jak dobrze kasą rozporządziłem to czesne opłacone zapłacone rachunki dołożone do budżetu a i tak po kilku miesiącach odkładania mogłem kupić note8 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ten plus nieposiadania dziewczyny, żadne randki prezenciki i innych pierdół
  • Odpowiedz
@panilisowa: jak by mnie było stać na te wszystkie zachcianki to też bym lamentował jak źle nie mieć różowej. Punkt widzenia zależy od stanu konta. Żadna nie chce gołodupca. Może to jest powód większości mirkow z #przegryw mają c-----o płatną robote której nienawidzą ale nie mogą jej rzucić
  • Odpowiedz