Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +157
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Piotropatra +208
Mireczki, co zrobic w sytuacji. Towar zamowiony, oplacony, podobno wyslany. Od ponad miesiaca paczki nie widac . Kontakt z infolinia - wyjasniaja temat caly czas z poczta polska. Bonprix uparcie twierdzi, że oddadzą kasę jak dostana odpowiedź od poczty... W regulaminie jest jedynie zapis: ,,W przypadku nie wywiązania się bonprix z dostawy wszystkich zamówionych towarów w terminie 30 dni, klient ma prawo do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym." Konsultanci twierdzą że firma się wywiązała z umowy bo, uwaga, nadała paczkę!
#prawo #prawokonsumenckie #pytaniedoeksperta #bonprix #zakupy