Aktywne Wpisy
Wezwanie przez policję na przesłuchanie w charakterze świadka bez wiedzy z jakiej to przyczyny , czego może się tyczyć? To chodzi o jakąś osobę druga? Czy może tyczyć się mnie ze chodzi ze ja tylko bylam świadkiem podejrzanym czegoś? Jak to wygląda?
Obawiam się a nic nie zrobiłam....praca dom i nie wiem nawet nie mam żadnych znajomych.
#pytanie#prawo #zalpost
Obawiam się a nic nie zrobiłam....praca dom i nie wiem nawet nie mam żadnych znajomych.
#pytanie#prawo #zalpost
IlikeTrains +2
#nato to taki sojusz Schrödingera. Z jednej strony to niewyobrażalna potęga, która zniszczyła, przemieliła, rozgromiła Rosję nawet nie wjeżdzając. Z drugiej to nieistotny twór, którego Rosja wcale nie będzie się obawiać atakując Polskę po zdobyciu Ukrainy, więc musimy przekazać ukrom cały swój sprzęt.
Czekam na fikołki.
#ukraina #wojna #rosja #heheszki #bekazukrofilow
Czekam na fikołki.
#ukraina #wojna #rosja #heheszki #bekazukrofilow
Akryl na płótnie 70x70.
#lapkobrazy #malarstwo #chwalesie #tworczoscwlasna
Komentarz usunięty przez moderatora
Na teflonowej patelni tera :>
i cholera kojarze Cię jeszcze z jakis innych rysunkow, ale za cholere nie moge sobie przypomniec stad.
a obraz nie mam pojecia co przedstawia, ale jest ZAJEBISTY
edit:
dobra znalazlem. nawet nie mowie jakie to gowno jest nieintuicyjne.
i jak zobaczylem crashtest saksofonu juz mi sie przypominala
@lapko: Chcesz zapro na dribbble?
Ten obraz został stworzony na zamówienie i nie jest na sprzedaż. Mogę natomiast wykonać coś podobnego w tych klimatach w cenie 600-1000 zł.
Za mniej więcej miesiąc ruszam ze sprzedażą plakatów. Print tego obrazu też będzie do kupienia w cenie około 100-150 zł.
@moxie @Rozfucker @trejn @Jasiu780 @duncanidaho2 @Siuwaxx @koxok
Moje jedyne inspiracje w tym przypadku to specyficzna figura nazywana "obiektem niemożliwym" i grafika Pawła
Logo marki Palace