Aktywne Wpisy
dziobnij2 +65
Dzisiaj urodziny ma prawdziwy truecel @kamil150794 Kończy 30 lat, dlatego chciałbym go uroczyście powitać na tagu #przegrywpo30tce Chłopak od zawsze na rencie, nie uczy się, nigdy nie pracował (100% #neet) od dzieciństwa wyśmiewany i wykluczony z powodu zdeformowanej twarzy. Samotny, własna rodzina nie zaprosiła go na wesele, koledzy ze wsi zaprosili wszystkich na wesele, tylko nie jego, lekarka wpisała mu w dokumentację ciężkie upośledzenie umysłowe, tylko
njdnsjdnjs +14
jezu chryzte jak mi ciśnienie podskoczyło
leże se jest git i nagle po ekranie zaczyna chodzić mi PAJĄK
ten z chudymi nogami co prawda ale spanikowałam i zabiłam go butem na łóżku
trochę mi go szkoda było bo ewidentnie się wystraszył tak samo jak ja
teraz mi głupio że go zabiłam ale myślałam że dostanę zawału
leże se jest git i nagle po ekranie zaczyna chodzić mi PAJĄK
ten z chudymi nogami co prawda ale spanikowałam i zabiłam go butem na łóżku
trochę mi go szkoda było bo ewidentnie się wystraszył tak samo jak ja
teraz mi głupio że go zabiłam ale myślałam że dostanę zawału
Czekam na fikołki.
#ukraina #wojna #rosja #heheszki #bekazukrofilow
@IlikeTrains: xD przed fikołkiem sobie zaaplikuj medal
W obliczu potęgi i solidności sojuszu upadek Ukrainy (który nadchodzi) nie powinien być dla nas zagrożeniem.
@IlikeTrains: Ale czemu niby mamy opuścić w potrzebie demokratyczny kraj?
Niech się autorytarne dupki boją naszej potęgi, będziemy bronić demokracji wszędzie gdzie
@IlikeTrains: Zagrożeniem dla nas nie jest inwazja Rosji na NATO w razie upadku Ukrainy (gdyby Ukraina padła w marcu 2022 jak sobie Putin wymarzył, to co innego). Zagrożeniem dla nas jest katastroficzne pogorszenie się sytuacji bezpieczeństwa w razie upadku Ukrainy. W razie pełnego upadku dodatkowe pół tysiąca kilometrów granicy z Rosją, masowy
Ja natomiast jestem Polakiem z dziada pradziada i pytałem, czy powinniśmy się czegokolwiek obawiać, skoro NATO pomaga nawet krajom spoza sojuszu.
@IlikeTrains: W dupe mnie pocałuj iwan iwanowiczu, zapraszam na discorda :D
Przekonamy się kto kim jest
@BayzedMan: Jakiego discorda, o co chodzi? Kolejny przekręt twoich rodaków oszustów z OLX?
@IlikeTrains: Takie oszustow jak z karetka czy z starlinkami używając zdjęć z USA ebaya??? xD
Wysłałem ci na PW dawaj
@JPRW: Dzięki za merytoryczną odpowiedź. Jak widzisz takie są tutaj mniejszością.
Oczywiście bezpośrednia inwazja to nie jedyne zagrożenie, jakie należy rozważać. Jednak część z tych rzeczy (np. status Polski jako zaplecza partyzantów) byłoby na nasze własne życzenie, a z innymi problemami powinni pomóc
Komentarz usunięty przez autora
@IlikeTrains: i to zdanie jest prawdziwe saszka