@billy0o wszystko jest piękne i wszystko wspaniałe. Super partia. Żądam całkowitego zniesienia handlu. Całość pensji przekazujmy rządowi a oni będą wydawali nam przydziały jedzenia i wody.
@billy0o dziwnym trafem jakoś zniknęły wszystkie wpis 'jak to po raz pierwszy od dawna wyszli z rodziną do parku bo rząd ich uwolnił od skleppw' w momencie w którym zrobiła się pizgawica... Wieczna beka z #niedzielabezhandlu
@NitaInco @Niebadzlosiem można też nie mieć piekarnika w domu bo się jest studentem. W sobotę cały dzień w robocie, wracam po zamknięciu sklepów. I co? Mam sobie wyczarować? Nic mnie nie #!$%@? bardziej niż ten zakaz... (╯°□°)╯︵┻━┻
można też nie kupować "świeżych" z dyskonta i mieć bułki dobrej jakości jeszcze na następny dzień. Tylko to trzeba kupić w lokalnej piekarni
@matiserek: true. Ja zrezygnowałem już całkowicie z pieczywa z Lidla czy Biedronki, kupuję w ostateczności. Wolę dać 4-5zł za porządny chleb, który i dłużej poleży, i jest bardziej syty.
@Agemaker: Wim to zarcik byl :D Sam jestem przeciwny zakazowki, sam teraz w pracy jestem wiec tez mi srednio pasuja pracownicze soboty, niedziele i swieta ale.hej zawsze moge zmienic prace :)
@billy0o: Miałem dzisiaj kupić łóżko i materac ale dzięki temu, że pracownicy mogą spędzić czas z rodzinami ja mogę przespać się jeszcze trochę na kanapie ( ͡°͜ʖ͡°)
@billy0o: Serio oni dalej kwiczą o ten zakaz? bo już dawno ten główny tag #zakazhandlu u mnie na czarnej liście wylądował bo miałem dość tego jęczenia. Potomki Januszów, tylko zamiast jęczeć przy sąsiadach i rodzinie to w Internecie, nie podoba się? to #!$%@?ć pod sejm.
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: no właśnie to raczej ty jesteś potomkiem Janusza żyjącego w PRL który wpoił ci że zakazy/nakazy wprowadzone przez państwo są ok.
#niedzielahandlowa
Nie ma to jednak jak wybor ze moge isc do sklepu i kupic :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niebadzlosiem można też nie mieć piekarnika w domu bo się jest studentem. W sobotę cały dzień w robocie, wracam po zamknięciu sklepów. I co? Mam sobie wyczarować? Nic mnie nie #!$%@? bardziej niż ten zakaz... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@matiserek: true. Ja zrezygnowałem już całkowicie z pieczywa z Lidla czy Biedronki, kupuję w ostateczności. Wolę dać 4-5zł za porządny chleb, który i dłużej poleży, i jest bardziej syty.
Sam jestem przeciwny zakazowki, sam teraz w pracy jestem wiec tez mi srednio pasuja pracownicze soboty, niedziele i swieta ale.hej zawsze moge zmienic prace :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: no właśnie to raczej ty jesteś potomkiem Janusza żyjącego w PRL który wpoił ci że zakazy/nakazy wprowadzone przez państwo są ok.