Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Z mojego punktu widzenia sprawa polega na tym, że jak nieatrakcyjny facet pójdzie na prostytutki to laski będą miały mniej atencji, a d--y i tak będą dawać tym najprzystojniejszym, a waginy nie będą mogły użyć jako swoją manipulację, bo Mirek przegryw pójdzie sobie na rokse i będzie miał zagwarantowane r------o z atrakcyjną laską i będzie miał w dupie jakiejś atencjuszki.
Więc tak Mirki.. dla Waszego zdrowia radzę regularnie uczęszczać na divy.
PS. Mam więcej szacunku do prostytutek niż do "normalnych", bo od nich mam jakiejś dobre profity, a nie jakiejś olewanie etc. Tak dziewczyny, mną nie będziecie manipulować swoją cipą, a koniec końców i tak rozkładacie nogi przed Chadami.
#przegryw #divyzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #s--s #wychodzimyzprzegrywu #wygryw
to jak zamiast iść z kumplami pograć w piłkę odbijasz ją sam o mur.. niby też kopiesz ale to nie to samo
dorośniesz zrozumiesz..
@lajsta77: kto normalny się zastanawia czy p---------a ma przyjemność z seksu z klientem? Kogo to obchodzi? Ma przyjemność z Twojego hajsu, a ty z ładnej cipeczki, najbardziej szczera z możliwych relacji między niespokrewnionymi kobieta i