Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2516
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +531
źródło: 1000005415
Pobierz

Cześć, czy byłby ktoś chętny na wspólne napisanie jakiejś aplikacji na poziomie juniora?
Sam ogarniam w miarę backed w javie, więc potrzebowalibyśmy jeszcze z jedną - dwie osoby do backendu, plus oczywiście tyle samo frontendowców.
Myślę że pisanie wspólnego, większego projektu fajnie zasymulowałoby pracę w normalnym zespole, plus można by wykorzystać swoją wiedzę w praktyce :)
Jeśli nie byłoby chętnych - wiecie może czy są jakieś podobne grupy na fejsbucku/slacku?
Jeżeli jednak zbierzesz zespół, to możesz dać znać - z chęcią coś napiszę ze strony frontu.
Spoko, jak znajdzie się pare osób to dam znac :)
Ogólnie masz już jakiś pomysł na aplikacje? W sumie może bym się coś z javy popisał zawsze jakieś doświadczenie w innym języku.
Mins taki jak mowisz - czesto ludzie sie wysypuja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora