Wpis z mikrobloga

W przypadku egzaminu na prawko powinien byc limit 3 podejsc. Nie zdajesz, znaczy, ze prowadzenie samochodu nie jest dla ciebie. Potem jezdza takie cipy po drogach z nosami przy kierownicach 20kmh, albo rusza ze swiatel minute bo musi k---a jedynke znalezc.

#gownowpis #niepopularnaopinia
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@r0k0: Kurs ruszania na światłach dla każdego Polaka, bo teraz 3/4 ma reakcję ok. 1 sekundy w stosunku do auta przed nimi, zamiast puścić hamulec i ruszać powolutku popuszczając sprzęgło, mając dzięki temu czas reakcji 0,1-0,2 sekundy.
  • Odpowiedz
@r0k0: Może urban legend and między 2-3k kosztuje zrobienie prawka na ukrainie full legal, wiadomo tam łapówkarstwo jest wpisane w ustawy. Policja nie może zakwestionować takiego dokumentu bo jest faktycznie legalny, nie mogą też sprawdzić czy faktycznie tam ktoś w ogóle był a co dopiero zrobił prawko. Dla niektórych wychodzi taniej niż kurs w PL (1500+zł) i wielokrotne podchodzenie do egzaminu..
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@r0k0: zgadzam się, oraz się nie zgadzam. Masz rację - w rzeczywistości, każdy debil może zdać - to już weryfikuje ilość podejść. Ale nie weryfikuje to w rzeczywistości czy ktoś jest dobrym kierowcą, umie jeździć. Masa jest ameb na drogach. Ludzie ogólnie nie potrafią jeździć.

• Odpowiedz
@r0k0 przecież egzamin na prawko to w dużej mierze loteria. Ja oblałam dwa razy, raz mi inny kierowca wymusił pierwszeństwo i nie zareagowałam odpowiednio szybko, za drugim razem skręcałam w prawo, a ulicą z prawej strony postanowił mnie wyprzedzić rowerzysta i znów oblane, bo go nie widziałam. Za trzecim zdałam, ale nadal jeżdżę jak ciul w stresie i wiem, że inni kierowcy się wkurzają, ale sorry, muszę się kiedyś nauczyć, także
  • Odpowiedz