Aktywne Wpisy
seratian +163
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała

myz_czarodziej +335
Mircy, pijcie ze mną kompot, wczoraj odebrałem swoje pierwsze nowe auto z salonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Od zera do klasy średniej i to w kilka lat!
#motoryzacja #chwalesie
Od zera do klasy średniej i to w kilka lat!
#motoryzacja #chwalesie
źródło: temp_file1817983524989888868
Pobierz

Najpierw zrobiło to Activision z Black Ops 4 bo hehe "bugi", potem zrobiło to... Activision (przypadek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)) ze Spyro bo gra się nie zamieściła/nie mieli czasu a teraz Betathesda z Fullofsyf 76.
Kto następny? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gry #ps4 #xboxone #fallout76
źródło: comment_WLmyK5wF5K501ISZdLjumxb9PQNqjns4.jpg
Pobierz@Ancymoon1: no to fajnie XD Szkoda że tak późno wychodzi bo by powalczyło o grę roku (。◕‿‿◕。)
Beta była kilka tygodni przed premierą. Naprawdę uważasz, że zdołali na dzień dzisiejszy wszystko naprawić?
Z płyty instaluje 200 MB a z neta 50 GB.
Aż mi się przypomniał Todd Howard szkalujący Sony za brak crossplaya xD
A co powiedział gdy Sony crossplay wprowadziło?
"My nigdy nie chcieliśmy crossplaya
@ZmutowanaFrytkownica xD przecież to jeden gra online.
I tak numeru z metal gear solid na pc nic nie przebije. W wydaniu pudełkowym na płycie byl 3 megabajtowy instalator steam xD.
Raczej nigdy się nie doczekamy podobnego remasterowania np FO4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Variv: zgadzam się ale nie powinno
Mi jako pcmasterrace który już dawno porzucił płyty (teraz nawet nie mam napędu podłączonego ) to tak nie razi. Ale fakt dla konserwatywnej pod względem dystrybucji gier społeczności konsolowej to musi