Dzień dobry Mirki i Mirabelki! Moj kolega ma pasiekę i dogadałem się z nim że da jeden słoik miodu na #rozdajo żebyście mieli do herbatki na te listopadowe poranki. A tak serio to nie ma gdzie sprzedawać miodu i prosił mnie o pomoc to mu mówię że zrobimy rozdajo i może coś z tego będzie. Więc Mirki jeden słoik idzie na rozdajo, smak do wyboru. Jak coś to piszcie priv dogadamy się ! Miód dostępny w okolicach Koszalina i w Poznaniu. Jak ktoś by chciał osobiście kupić ! Ps. Na zdjęciu miód rzepakowy gryczany ( ͡º͜ʖ͡º) Miłego wieczoru !
@CzarekOrzech: certyfikaty są ? Skąd mam pewność że miód faktycznie jest lipowy . Może to jakiś chiński miód przelany w słoiki ? Paragonik będzie ? XDD
@CzarekOrzech: żebyście mieli do herbatki na te listopadowe poranki Tylko nie sluchajcie OPa, bo bzdury gada. Miod powyzej wlany do plynu o temp powyzej 60st (a niektorzy pisza, ze i przy 40st) traci swoje wlasciwosci, wiec jak juz musicie do herbaty to w temperaturze pokojowej, a kto by gdy zimno pil zimna herbate?
@CzarekOrzech PANIE REZERWUJ MIE TEN MJUT ZE SPADZI BO SPADZIOWY TO JE KRÓL MJODKOW Serio liściasta? Bardzo rzadko spotykany miod, jeden z najlepszych, dlatego się upewniamm gdzie w Poznaniu można kupic? Nie ma słoiczków mniejszych?
Ps. Na zdjęciu miód rzepakowy gryczany ( ͡º ͜ʖ͡º) Miłego wieczoru !
Miód pszczeli:
-rzepakowy 0.9l 30zł
-wielokwiatowy 0.9l 35zł
-spadź liściasta 0.9l 40zł
-gryczany 0.9l 35zł
-lipowy 0.9l 35zł
-rzepakowo-gryczany 0.9l 35zl
#rozdajo #pasieka #pszczelarstwo #miod #poznan #koszalin
Tylko nie sluchajcie OPa, bo bzdury gada. Miod powyzej wlany do plynu o temp powyzej 60st (a niektorzy pisza, ze i przy 40st) traci swoje wlasciwosci, wiec jak juz musicie do herbaty to w temperaturze pokojowej, a kto by gdy zimno pil zimna herbate?
PANIE REZERWUJ MIE TEN MJUT ZE SPADZI BO SPADZIOWY TO JE KRÓL MJODKOW
Serio liściasta? Bardzo rzadko spotykany miod, jeden z najlepszych, dlatego się upewniamm gdzie w Poznaniu można kupic? Nie ma słoiczków mniejszych?
Pyłek pszczeli też masz?