Wpis z mikrobloga

Nie oglądam tv, nie wiem co się dzieje ale wpadłem na wpis o #rolnikszukazony

Tak to jest jak jest się #przygryw #betaorbiter #betabankomat #samiecbeta #betacuck

Ci ludzie są sami bo są debilami.
Co zrobiłby normalny facet? #!$%@?ł ten program, wziął te kobietę za łeb i pojechał na ten #!$%@? pogrzeb, bo tego wymaga sytuacja. Nawet jeżeli tvn chciałby zapłaty za to całe gówno, to wyciągnąłbym te #!$%@? pieniądze i kazał im sobie wsadzić w dupę, przy okazji producent dostałby w mordę.

Dlatego #!$%@? #przegryw zawsze będzie #!$%@? przegrywem, niczym więcej. Zwykły wykorzystywany śmieć na którego każdy pluje

Pozdrawiam serdecznie

#komentarzdowpisu
Notabene - Nie oglądam tv, nie wiem co się dzieje ale wpadłem na wpis o #rolnikszukaz...

źródło: comment_Mm0yFQSiMucVSHHardVnOwEYBn4GagrZ.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@Notabene niby szanuję bo zrobiłeś legit rozdajo, ale jednak mentalność 17 letniego seby xd coś tam #!$%@? o czym pojęcia nie masz xd ale nadal mruczysz. #!$%@? by Ci karę większa niż warte jest Twoje życie to byś się zesrał, a nie zapłacił xD no dzban
  • Odpowiedz
@Notabene: Podobno jednak wcale tak nie bylo a ja zle zrozumialem artykul. Ojciec zostal pochowany przed programem.
Ale i tak ze znalazla sile by wziac udzial to duzy wyczyn.
  • Odpowiedz
@Notabene: #!$%@? ludzie, jedna sprawa, że tamten wpis to manipulacja i wcale nie było tak, że nie pojechała na pogrzeb, ale druga sprawa, że wszyscy to łykają, nie pofatygują się chociaż czegoś przeczytać i to gówno ląduje w gorących, a jeszcze kolejni robią wpisy nawiązujące do tamtego i karuzela kręci się dalej. Gorzej niż głuchy telefon w podstawówce #!$%@?. Wykopki takie oświecone, nie łykają fejk niusów, nie dają się manipulować
  • Odpowiedz
@Notabene jej ojciec zmarł PRZED kreceniem przyjazdu do Mareczka. Tak mniej więcej między tymi pierwszymi randkami a wizytą na wsi. Zresztą ona mówiła o tym w ktorymś odcinku. Reszta się zgadza - jest dzbanem.
  • Odpowiedz