Tylko czekać na ,,wyśmienitych" dziennikarzy z zachodu którzy napiszą o marszu 250 tys nazistów ulicami Warszawy!
W faktach TVN pokazali wpis jakiegoś debilnego dziennikarzyny, który wstawił na Twittera zdjęcie gdzie wojsko stoi obok onru i podpis po angielsku w stylu ,,wojsko ramię w ramię z faszystami"
Po raz kolejny przez pryzmat marginesu marginesu, jakiś 1000 osób, ,,elita" zachodnich dziennikarzy zacznie wysrywanie o marszu ,,nazistów" w Warszawie i odradzaniu się faszyzmu.
To jest tragedia Goebbels byłby dumny.
U nas natomiast lewacy na portalach społecznościowych wstawiają zdjęcia swastyki która była na marszu, a także o spaleniu flagi ue przez paru debili i już pierdzieą swoje farmazony.No szkoda tylko że swastyka była przekreślona, a tak wyglądał cały transparent.Ale niech to idzie w świat!.Jeszcze za chwilę zachodnie media napiszą że flagi faszystów były w większości czy to że większość paliło flagi ue.
Po raz kolejny przez pryzmat marginesu marginesu, jakiś 1000 osób, ,,elita" zachodnich dziennikarzy zacznie wysrywanie o marszu ,,nazistów" w Warszawie i odradzaniu się faszyzmu.
@technojezus: 1) Ten margines organizuje ten marsz. 2) Są alternatywne marsze i to, że ludzie mając wybór jednak wybierają marsz organizowany przez nazioli jednak źle wygląda. 3) Czemu każda krytyka ONR pod wykopami o MN kończy się wyzwiskami i setkami minusów skoro nikt się z tym marginesem
@MDobak: idąc taka logika każdy kto chodzi do kościoła to popiera PiS bo nie oszukujmy się, kościół popiera PiS.
Człowieku ja nie popieram onru ani innych faszystów i też mi się nie podoba że są na tym marszu, tylko mi się śmiać chce z lewicy która nie ma się o co spinać to albo fake newsy tworzą, albo spinają o jakieś pierdoły.
Jeszcze raz napiszę, oceniać marsz ponad 200tys ludzi jak
idąc taka logika każdy kto chodzi do kościoła to popiera PiS bo nie oszukujmy się, kościół popiera PiS.
@technojezus: Od czapy jest ten przykład. Jak już trzymamy się tej logiki i mojego przykładu to kościół powinien popierać nazistów. A obok jest kościół który wyznaje tą samą religię na tych samych zasadach ale nazistów jednak nie popierają a mimo to ludzie chodzą do nazistowskiego kościoła.
@MDobak: Nie przestając jednak z tego powodu być marginesem. ONR jest organizacją o marginalnych wpływach, przez co jest zupełnie niegroźny. Natomiast ma szereg inicjatyw społecznie użytecznych. Dlaczego więc z nich nie korzystać?
2) Są alternatywne marsze i to, że ludzie mając wybór jednak wybierają marsz organizowany przez nazioli jednak źle wygląda.
@MDobak: Czy nazioli, to sprawa dyskusyjna. Natomiast wybierają, bo chcą zamanifestować swoje uczucia
Natomiast ma szereg inicjatyw społecznie użytecznych. Dlaczego więc z nich nie korzystać?
@krzychol66: W sumie opisałem to w poprzednim komentarzu w dwóch ostatnich akapitach. Po prostu mało kto będzie dochodził ilu uczestników marszu podziela poglądy organizatorów. W świat a nawet i w Polskę idzie wiadomość: "250 tys. uczestników marszu organizowanego przez faszystów".
Czy nazioli, to sprawa dyskusyjna
Nie jest to sprawa dyskusyjna. Dzisiaj na Twiterze ONR nazwał swoimi przyjaciółmi uczestników marszu
@MDobak: Przeczytałeś analizę? Ze szczególnym uwzględnieniem drugiej połowy? Ze zrozumieniem?
To od tego zacznij. A nie epatuj faszyzmem, bo już wszyscy dookoła się przyzwyczaili, że każdy niewygodny dla lewicy czy to rodzimej czy zagramanicznej, jest z automatu etykietowany jako faszysta. To w sumie nic nie znaczy. Folklor taki. Zaś szukanie faszyzmu w Polsce, kraju najbardziej w Europie umęczonym przez niemieckich nazistów, jest samo w sobie aberracją umysłową.
@technojezus: lewicę? Każdy normalny obserwator patrzący z boku widzi marsz, jeden - ten sam, a w nim Prezydenta, Premiera, Rząd, Partię Rządzącą, a także MW, ONR i ForzaNuova, na niuanse nikt nie będzie zwracał uwagi.
Tak przeczytałem. Teraz Ty to zrób i powiedz mi w jaki sposób artykuł odnosi się do moich zarzutów.
@MDobak: Szkoda, że przeczytałeś bez zrozumienia. Artykuł bardzo dokładnie stwierdza, dlaczego ludzie w ogóle idą na MN. Stwierdza, dlaczego (historycznie) właśnie z ONR i dlaczego nie z PiS. Oraz jasno stwierdza, z jakich (ideologicznych) powodów nie pójdą z PO, Nowoczesaną, Ubywatelami czy z lewicą. Do tego należy dodać to, co napisałem na początku:
@krzychol66: I znowu odpowiadasz na coś czego nie napisałem. Proszę przeczytaj powoli i ze zrozumieniem ostatni akapit mojego ostatniego komentarza. Tak z 3 razy dla pewności.
@MDobak: W kilku miejscach dzisiaj, w tym tu, napisałeś byłeś że jesteś bardzo zdziwiony i zaniepokojony tym, że tylu ludzi poszło na marsz organizowany przez nazioli. I nawet domagałeś się tłumaczeń, dlaczego na inne marsze chodzić nie chcą. To i przyniosłem kaganiec oświaty. Skoro jednak nie napisałeś, to ostań z Bogiem.
W faktach TVN pokazali wpis jakiegoś debilnego dziennikarzyny, który wstawił na Twittera zdjęcie gdzie wojsko stoi obok onru i podpis po angielsku w stylu ,,wojsko ramię w ramię z faszystami"
To jest tragedia Goebbels byłby dumny.
U nas natomiast lewacy na portalach społecznościowych wstawiają zdjęcia swastyki która była na marszu, a także o spaleniu flagi ue przez paru debili i już pierdzieą swoje farmazony.No szkoda tylko że swastyka była przekreślona, a tak wyglądał cały transparent.Ale niech to idzie w świat!.Jeszcze za chwilę zachodnie media napiszą że flagi faszystów były w większości czy to że większość paliło flagi ue.
#marszniepodleglosci #bekazlewactwa #bekazpodludzi #neuropa
@technojezus:
1) Ten margines organizuje ten marsz.
2) Są alternatywne marsze i to, że ludzie mając wybór jednak wybierają marsz organizowany przez nazioli jednak źle wygląda.
3) Czemu każda krytyka ONR pod wykopami o MN kończy się wyzwiskami i setkami minusów skoro nikt się z tym marginesem
Człowieku ja nie popieram onru ani innych faszystów i też mi się nie podoba że są na tym marszu, tylko mi się śmiać chce z lewicy która nie ma się o co spinać to albo fake newsy tworzą, albo spinają o jakieś pierdoły.
Jeszcze raz napiszę, oceniać marsz ponad 200tys ludzi jak
@technojezus:
Tragedią jest to, że tacy ludzie zostali dopuszczeni do udziału i policja nic z nimi nie zrobiła.
@technojezus: Od czapy jest ten przykład. Jak już trzymamy się tej logiki i mojego przykładu to kościół powinien popierać nazistów. A obok jest kościół który wyznaje tą samą religię na tych samych zasadach ale nazistów jednak nie popierają a mimo to ludzie chodzą do nazistowskiego kościoła.
@MDobak: Nie przestając jednak z tego powodu być marginesem.
ONR jest organizacją o marginalnych wpływach, przez co jest zupełnie niegroźny. Natomiast ma szereg inicjatyw społecznie użytecznych. Dlaczego więc z nich nie korzystać?
@MDobak: Czy nazioli, to sprawa dyskusyjna. Natomiast wybierają, bo chcą zamanifestować swoje uczucia
@krzychol66: W sumie opisałem to w poprzednim komentarzu w dwóch ostatnich akapitach. Po prostu mało kto będzie dochodził ilu uczestników marszu podziela poglądy organizatorów. W świat a nawet i w Polskę idzie wiadomość: "250 tys. uczestników marszu organizowanego przez faszystów".
Nie jest to sprawa dyskusyjna. Dzisiaj na Twiterze ONR nazwał swoimi przyjaciółmi uczestników marszu
Ze szczególnym uwzględnieniem drugiej połowy?
Ze zrozumieniem?
To od tego zacznij.
A nie epatuj faszyzmem, bo już wszyscy dookoła się przyzwyczaili, że każdy niewygodny dla lewicy czy to rodzimej czy zagramanicznej, jest z automatu etykietowany jako faszysta. To w sumie nic nie znaczy. Folklor taki.
Zaś szukanie faszyzmu w Polsce, kraju najbardziej w Europie umęczonym przez niemieckich nazistów, jest samo w sobie aberracją umysłową.
Tak przeczytałem. Teraz Ty to zrób i powiedz mi w jaki sposób artykuł odnosi się do moich zarzutów.
Fakt, że ONR organizuje ten marsz to też abberracja umysłowa? Zdjęcia z marszu z nazistowskimi symbolami też? Po drugie jak tak w pierwszych zdaniach
Niestety, teraz trzeba się przygotować na wylewanie syfu na nasz kraj przez lewicę
@MDobak: Szkoda, że przeczytałeś bez zrozumienia.
Artykuł bardzo dokładnie stwierdza, dlaczego ludzie w ogóle idą na MN.
Stwierdza, dlaczego (historycznie) właśnie z ONR i dlaczego nie z PiS.
Oraz jasno stwierdza, z jakich (ideologicznych) powodów nie pójdą z PO, Nowoczesaną, Ubywatelami czy z lewicą.
Do tego należy dodać to, co napisałem na początku:
To i przyniosłem kaganiec oświaty.
Skoro jednak nie napisałeś, to ostań z Bogiem.
A weź je sobie na pamiątkę.