Aktywne Wpisy
LatajacyAntek +640
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Goronco +295
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Musi być wdową czy pod szczególnymi warunkami typu rozwód gdy miała 45 lvl, pensja 30k, minimum dwie własne firmy?
Czy też jak urodzi dziecko to już w tym momencie, do końca życia ma nosić brzemię „kur*a co dała dupy chadowi”?
#pytanie #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski #madki
@Rewolucjonista_przegrywu: No, to chyba mało wiesz o życiu / jesteś jeszcze młody. Ludzie może nie zmieniają swojego zachowania z dnia na dzień o 180 stopni, ale z upływem czasu - wszystko może się zmienić. Życie potrafi każdego z nas ciężko doświadczyć, a nie trzeba wiele, aby wydorośleć / zmienić poglądy. Dla
Komentarz usunięty przez autora
@manualnyautomat: atencji szuka...
Ja aktualnie spotykam się z taką kobietą i mi to nie przeszkadza, mimo, że nie zarabia 30k i nie ma własnej firmy. A no i wdową też nie jest. Pozdr
@JimNH777: trochę mnie przeraża twój wpis. Pełna rodzina (nawet z odzysku) gorsza niż samotna matka? Szkodliwa dla dzieci? Nieodpowiedzialny seks u kobiet, ale już u mężczyzn nie? Takie trochę dziwne poglądy
@Hannahalla: w myśl przysłowia - co z oczu, to z serca - dziecko zawsze będzie przypominało, że był inny... A to boli.
A historycznie, to istniały/istnieją kultury, w których kobieta bez dziecka nie miała/ma szans na zamążpójście. Może w ramach multikulti i do nas to zawita?
Ale wiesz, że w ciążę zachodzi się nie od wkładania w ryjec? ;)
U niektórych ryjec nie przeszkadza w byciu uroczą i sexy
@Hannahalla: serio nie dyskutuj z ludźmi którym mózg zgasł od nieruchania, bo to niezdrowe