Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BigBadBat: jakie są różnice

Arena ma mały simrig w poczekalni, bardzo nierówny tor, na hali p----i

Rcw tor równy z mostkiem, pokoje na piętrze z oknem na tor i fajna oferta dla pierwszych klientów karta+kominiarka+2x jazda za 85pln

Mnie bardziej podobało się na rcw
  • Odpowiedz
@BigBadBat:

obowiązkowego zakładania karty

Nie ma niczego takiego na RCW, a przynajmniej miesiąc temu nie było. Rejestrujesz się w ichnim systemie i tyle. Arenę kojarzę sprzed 2 lat, więc moja wiedza może być przeterminowana: W RCW jest ciekawszy tor (podjazd na piętro), i to chyba tyle. Jeżeli zależy ci na jakiejś rywalizacji, to RCW ma fajny system statystyk. I Arena, i RCW mają dostępne tandemy, gdybyś chciał pojechać z dzieciakiem.
  • Odpowiedz
  • 1
@Brzozaa
@mateoelo
@Leniek
@ysqx
@ksab Dziękuję bardzo, to że p----i to nie problem, na imo najciekawszym torze w Wawie miałem to samo. Tandemy nie tym razem, będę tam na randce i wolę żeby sama spróbowała xD Ciekawszy tor jest bardzo kuszący, na równi z niższą ceną. Chętnie poczytam więcej opinii jakby ktoś
  • Odpowiedz
  • 1
@Leniek: w sumie jeszcze jedno mi przyszło do głowy, na arenie jak byłem to była znacznie słabsza wentylacja więc głowa bolała od spalin, co nie spotkało mnie na rcw
  • Odpowiedz
  • 1
@BigBadBat: no i skoro randka to pamiętaj że gokarty wbrew pozorom mocno męczą a i fryzurę niszczą, więc posiłek lekki i przed jazdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@valencianista Teraz sam taką laskę nowicjuszkę przyprowadzę, nie wybieraj się w sobotę XD Ale to co napisałeś najwięcej mi dało do myślenia, jednak skądś ta wyższa cena wynika, niesamowicie mnie w-----a jak obsługa ma w dupie to co robi.

@Leniek Wiem wiem, odpowiednio zaplanuję xD btw nie powiem jej że tam właśnie się wybieramy, ciekawe czy będzie w---w XD
  • Odpowiedz
UWAGA. Na torze Racing Center jest obowiązek rejestracji konta w systemie. Rejestracja wiąże się z zakupem "karty kierowcy" wg aktualnego cennika."

@BigBadBat: Skleroza, masz rację. Wyrobiłem tam konto chyba z 3 lata temu i ostatnio zwyczajnie wszedłem poprzez email, żadnej karty nie mam :-D
  • Odpowiedz
@BigBadBat byłem na arenie, nierówny ale ciekawy, techniczny tor, telemetria do wglądu, na mejla dostajesz czasy kołek, samej telemetrii nie. Za założenie konta nie płaciłem, dodajesz zdjecie facjaty do ich bazy i podajesz mejla. Okolica słaba jednak sam tor i radocha z jazdy na +
  • Odpowiedz
@BigBadBat: byłem 2 razy w arenie. Tory faktycznie nie są równe. Za drugim razem mialem odcisk na wewnętrznej stronie dłoni (nie polecam). Mocno telepie więc plecy poobcierane. Są lepsze sposoby na wydawanie ciężko zarobionych pieniędzy.
Gokarty sa droższe od dziwek a dają jednak mniej frajdy. Ogólnie nie polecam.
  • Odpowiedz