Aktywne Wpisy
Fajrantboy +5
Wracam z emigracji po 10 latach , gdzie wam sie najlepiej zyje? Ktore niasto jest “najszczesliwsze” ? #emigracja #powrot #polska #nieruchomosci
7ujMejster +125
Dajta 34 plusy dla kolegi na pocieszenie zanim podjedzie smieciara ( ͡° ͜ʖ ͡°) baba była baby nima bo człowiek nie chciał kolejnych niewolników na świat wypuszczać a wiec ani dzieciaka ani kociaka i tak sie żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°) niby 34 a mental 24 ehh.
Pozdrówki dla dobrych mirabel i mirków #urodziny #wykop30plus #gownowpis
Pozdrówki dla dobrych mirabel i mirków #urodziny #wykop30plus #gownowpis
To samo jest ze zjeżdżaniem z pasów dojazdowych w ich połowie. Zamiast jechać do końca i upłynnić ruch to potrafią wrzucić ten kierunek na długo przed jego końcem - pewnie znowu w obawie, ze ktoś ich nie wpuści.
Otóż (no kto by się spodziewał) - zawsze ktoś wpuści. Wystarczy trochę pewności siebie w tej jeździe i praktyki, żeby zobaczyć, ze inni wcale na tej drodze takimi gburami nie są i przestać generować jeszcze większe korki przez jakieś dziwne zachowania wynikające ze strachu.
#szczecin
Zjeżdżanie zresztą to samo, jeb z wewnętrznego od razu w zjazd.
@heheszkitroche: nie, to nie ma nigdy sensu, to jest łamanie przepisów. Ale nie chce mi się setny raz o tym dyskutować, musisz wybaczyć.
@heheszkitroche
To samo jest ze zjeżdżaniem z pasów dojazdowych w ich połowie. Zamiast jechać do końca i upłynnić ruch to potrafią wrzucić ten kierunek na długo przed jego końcem - pewnie znowu w obawie, ze ktoś ich nie wpuści.
W większości przypadków trafia się na Januszy, którzy jednak nie wpuszczają, bo patrz Grażyna, kolejny cwaniaczek, już ja go wpuszczę
@spokoromek: może dzięki temu, że jestem na bieżąco z przepisami i wiem jak się zachować na drodze to jeżdżę już 15 lat bez kolizji or sth.