Wpis z mikrobloga

@Zgrywajac_twardziela: No właśnie się nie kończy, bo w ich przekonaniu i tak jesteś za jednymi, albo drugimi, tu w zależności od tego kogo popiera rodzina, wtedy jesteś "za tymi drugimi" :D Staram się ograniczać tematy polityczne do minimum i żyć jak najdalej od tego, ale strasznie boli jak widzę ludzi, którzy są tak "sfanatyzowani", bez względu już tam co się popiera i tak dalej. Bardzo ładnie politycy zawładnęli krajem, ten podział
@ldldld3:
Ja wiem, u mnie to raczej się kończy jakimś komentarzem bezsensownym w stylu "przecież inni i tak nie mają szans żadnych, musisz popierać jedną albo drugą stronę" itp.

Staram się ograniczać tematy politycznę do minimum i żyć jak najdalej od tego, ale strasznie boli jak widzę ludzi, którzy są tak "sfanatyzowani"
Pobierz Zgrywajac_twardziela - @ldldld3: 
Ja wiem, u mnie to raczej się kończy jakimś koment...
źródło: comment_RR2144Fla27MrvljosNfcIuqjOc2QRh2.jpg
To kogo popierasz? I jak skomentujesz to jak Polska rozwijała się na przestrzeni ostatnich 30 lat na tle krajów sąsiednich i reszty europy?

@DonPablito: Czekałem na ten komentarz xD

Tylko czekam na mój ulubiony komentarz "no ale jeśli nie PO/PIS to powiedz mi kto, ten debil/oszołom/faszysta/lewak/nazista/komuch X/Y/Z?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Odpowiem dyplomatycznie: popieram głosowanie zgodnie ze swoimi poglądami, a nie na zasadzie "mniejszego zła". Czym jest
@czv1:

ale oczywiście łoooo jak Tusk zaorał, to mój nowy kandydat na prezydenta Mati jednak lubimy PO XD nikt ofc nie pamięta o #!$%@? hajsie z OFE i wszystkich innych akcjach, czemu w tym kraju nie ma alternatywy (°°

#takaprawda Wieloletnie pranie mózgu "mniejszym złem", i "na innych nie ma sensu głosować bo i tak nie wygrają, a przez brak twojego
@ldldld3: a wiesz dlaczego tak się stali? Ponieważ chcąc się zdystansować od wszystkich podpadłeś w nieobiektywny polsrodkowizm.

Wcale nie musisz stawać po środku wszystkich, żeby pokazać się jako przeciwnik jednych i drugich. Skoro obiektywnie komisja okazała się szopka, która służyła tylko celom kampanii prezydenckiej w Krakowie, nie wyjaśniła kompletnie nic przez trzy lata, a Tusk ja ośmieszył ja i jej próby przypisania mu odpowiedzialności za działanie piramidy finansowej to po co