Aktywne Wpisy
jankowalski811 +111
Jak widzę tych #!$%@? Oskarków tak 13-17 lat to mam ochotę wytrzaskać po tych pyskach aż to spaghetti z łba im spadnie. Ciekawe czy ja w tym wieku też byłem taki #!$%@?. Oni są tacy nijacy że każdy z nich wygląda i zachowuje się identycznie, zero #!$%@? pomysłu na siebie tylko włożyć do tej ochydnej gęby jakiegoś e papierosa albo #!$%@? kolegi i #!$%@? muzyka z głośnika
ZygmuntJedyny +47
Zapomniałem się pochwalić ze wczoraj zamiast oglądać kopaczy zrobiłem biegiem dyszkę w okolicach naszej budowy. To był dobry wybór. 10 km czas 56 min 52 s. Całkowity wznios 219 m. Miejscowość Toporzysko woj. Małopolskie #mojezdjecie #polska #bieganie #budowadomu #sport #gory #widoki
Błagam, powiedzcie że tak.
#pytanie #pytaniedoeksperta
@MyshaM: Nie piję, bo nie lubię...
Zdarza mi się okazjonalnie, w celach społecznych, ze znajomymi, ale bardzo rzadko mam okazję.
piję ~1 raz rocznie, jakieś wesele czy coś takiego
Nie piję, bo mi się nie chce tak o bez okazji, a trunki alkoholowe są tak #!$%@? w smaku, że picie w celach innych niż upicie nie ma sensu
Nie da się tak na stałe, ciśnienie społeczne jest zbyt duże. Są wesela chrzciny czy wypady weekendowe, jeśli tam się nie napije to się ludzie krzywo patrza. Co najwyżej jeśli zdecyduje się być kierowca, ale to też nie najlepszy pomysł bo w drodze powrotnej mam pijanych i marudzacych pasażerów, słuchanie ich jest
@MyshaM No to w sumie ja. Ale abstynetem nie jestem.
@Kliko Jak boisz się uzależnień to nie próbuj seksu. Imho mocniejszy stymulant niż alko.
Słabe porównanie. Seks nie #!$%@? ci zdrowia, ile byś go nie uprawiał.