Aktywne Wpisy
jbc_putina +77
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
I teraz pytanie - 1/4 IM w Gniewinie (http://triathlonenergy.pl/gniewino-trasy) jako pierwszy start w przyszłym sezonie na otwartej wodzie to dobry pomysł, zły, bardzo zły czy może być?
Chciałbym przed tym zrobić pierwszy pierwszy start w zamknięciu (basen/trenażer/bieżnia).
#triathlon #newbie
To jest wręcz wskazane, bo takie pływanie się baaardzo różni od tego na basenie. Inna sprawa, że sam start w tri to też inne pływanie niż samotne open water - jest ciasno i łatwo dostać czyjąś ręką lub nogą.
Zakładam, że nie chcesz przejść z age-groupersów do pro, wiec po co tak się wyciskać na pierwszy start. Powolutku, ale progresywnie do celu.
Na YT kanały związane z pływaniem i GTN to moje najczęściej używane subskrypcje ostatnio ;)
@Wyrewolwerowanyrewolwer niby mało ambitnie, ale od czegoś trzeba zacząć. Do maja jeszcze dużo czasu, spokojnie opanujesz pływanie do tego czasu by dać radę zrobić te zawody. Ja przed swoim pierwszym startem nie byłem w stanie przeplynac 25m kraulem, a w Gniewinie startowalem. Moim zdaniem pierwszy start na