Aktywne Wpisy
szczypawka +25
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Bloodhorn +343
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+ #polityka
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+ #polityka
w sumie chyba jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby jakikolwiek różowy chwalił tę ideę
#logikarozowychpaskow #zwiazki
no właśnie mam wrażenie, że porządne i fajne chłopaki tak mają :/ ale to w sumie trochę fizyczna potrzeba, i jeśli akurat do związku się nie nadaję (a poza tym co to za motywacja do związku), to czemu tego po prostu nie zaspokoić? :/
to zależy w jakim środowisku. ale generalnie możesz mieć rację.
przed partnerem/przyjaciółmi ukrywać nie zamierzam, a ze znajomymi to nie jestem taka pewna, że się o takich rzeczach ot, tak gada
czemu nie wpływa najlepiej? mojej psychice już się nie da
Nie moja bajka, ale nie widzę nic złego.
Niekoniecznie natomiast uważam takie kobiety za wyzwolone. Wyzwolony człowiek to nie kwestia wyboru życia erotycznego bez zobowiązań a osoba która myśli samodzielnie, wybiera nie kierując się konwenansami i wierzy w to co robi, nie szukając przyzwoleń
Komentarz usunięty przez autora
@twilpls: no niby wiem, ale mam z tyłu głowy taki głosik "szmata, szmata". i nie tylko z tyłu głowy, w sumie eks xD
pytanie, po co się w ogóle wiązać, z jakąkolwiek osobą
Jest taka możliwość że ktoś cię nazwie szmatą ale cóż poradzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) rób to co lubisz nie interesuj się opinią nieznajomych
@varmiok: ale masz świadomośc, że sam się bzykałeś poza związkiem i ktoś mógłby Cię nie chcieć z tego powodu? średnio mi się podoba taka hipokryzja pomiędzy płciami
@varmiok: znajomych się chyba bardziej przejmuję. a o opinię nieznajomych pytam na wykopie, brawo ja