Wpis z mikrobloga

@noelo_cohelo: wiesz, seksem kobieta nikomu nie szkodzi. (chyba że ma HIV ( ͡° ͜ʖ ͡°)) Jak jest wyzwolona to zawsze znajdzie się ktoś kto chętnie się przyłączy. Dawniej nie raz zabawialem się z wyzwolonymi koleżankami i wszystkim było to na rękę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@twilpls:

Sam bym nie poszedł na przygodny seks i nie związał bym się z osobą, która taki seks uprawiala.

no właśnie mam wrażenie, że porządne i fajne chłopaki tak mają :/ ale to w sumie trochę fizyczna potrzeba, i jeśli akurat do związku się nie nadaję (a poza tym co to za motywacja do związku), to czemu tego po prostu nie zaspokoić? :/
@varmiok: nie interesuje mnie pomijanie czegokolwiek, czaisz?

wydaje mi się że raczej faceci postrzegają taką kobiete jak dziwke więc jak dziewczyna coś takiego robi to musi to ukrywać przed znajomymi.

to zależy w jakim środowisku. ale generalnie możesz mieć rację.
przed partnerem/przyjaciółmi ukrywać nie zamierzam, a ze znajomymi to nie jestem taka pewna, że się o takich rzeczach ot, tak gada

czemu nie wpływa najlepiej? mojej psychice już się nie da
@noelo_cohelo: mam kilka znajomych o których wiem, że praktykują i sobie chwalą, tylko większość ludzi raczej nie opowiada o swoim życiu intymnym otwarcie, chyba że najbliższym osobom.

Nie moja bajka, ale nie widzę nic złego.

Niekoniecznie natomiast uważam takie kobiety za wyzwolone. Wyzwolony człowiek to nie kwestia wyboru życia erotycznego bez zobowiązań a osoba która myśli samodzielnie, wybiera nie kierując się konwenansami i wierzy w to co robi, nie szukając przyzwoleń
@noelo_cohelo: musisz sama podjąć taką decyzje. osobiście nie chciał bym mieć dziewczyny która bzykała się poza związkiem ale to już wina mojego wychowania.
Jest taka możliwość że ktoś cię nazwie szmatą ale cóż poradzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) rób to co lubisz nie interesuj się opinią nieznajomych
osobiście nie chciał bym mieć dziewczyny która bzykała się poza związkiem ale to już wina mojego wychowania.

@varmiok: ale masz świadomośc, że sam się bzykałeś poza związkiem i ktoś mógłby Cię nie chcieć z tego powodu? średnio mi się podoba taka hipokryzja pomiędzy płciami

rób to co lubisz nie interesuj się opinią nieznajomych

@varmiok: znajomych się chyba bardziej przejmuję. a o opinię nieznajomych pytam na wykopie, brawo ja