Wpis z mikrobloga

I został wyjaśniony przez resztę. Już od dawna nie jest też rzecznikiem.

@ediz4: czyli tak jak wcześniej - to sprawia, że wszystko jest w porządku( ͡° ͜ʖ ͡°) podobnie jak to, że wyjątkowo na rocznicę niepodległości nie zaproszą faszystów z całego świata.
@kulass: Przecież gdyby to miało pomóc sprawie, lewica ukrzyżowałaby Sorosa.

Dalej bawicie się w bycie reakcyjną większością? Będziecie się tłumaczyć do usranej śmierci z ostatnich najkreatywniejszych fobii i ismów?
@stjimmy: W jaki sposób wszystko w porządku? Ja się z nim nie zgadzam. Dla mnie każdy kto przyjmuje całą kulturę z dobrodziejstwem inwentarza jest Polakiem. A Bawer jest dorosłym inteligentnym człowiekiem który robi co chce i może byście się odpierdzielili od jego koloru skóry.
używając tej logiki pojawienie się jednostkowych rasistowskich haseł, nie sprawia że cały MN jest rasistowski

@nietolerancja: Jeśli organizator marszu akceptuje takie hasła, to znaczy, że się z nimi zgadza. Przypomnę tylko, że ONR jest partią antydemokratyczną i antypluralistyczną...
@utopjec: Nie mówię o nawoływanie do usunięcia Kaczyńskiego. Czasami wprost a czasami za pomocą obrazków ze zwierzakami.

mówisz o haśle "raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę" - obowiązkowy program każdego nacjonalistycznego spędu?....

A co jesteś komunistą? Wiesz że u nas propagowanie jest zakazane?
faszyści i naziści wożą go ze sobą by pokazać, że nie są rasistami, bo mają murzyna sztuk jedna.

@Slonx: A ilu musieliby wozić, by udowodnić, że nie są rasistami? Tysiąc? Sto tysięcy? Ja wiem, że dla was jednostka jest niczym a liczą się masy, ale normalni ludzie uważają inaczej.