Nie potrafisz jednego zdania napisać odnosząc się do meritum? Cały czas uciekasz od tematu dyskusji. Od pierwszego mojego posta, twoje odpowiedzi są całkowicie peryferyjne dla tematu, który poruszyłeś.
Jednoznacznej deklaracji? Mówisz o wypowiedź rzecznika RN? Tej po której zaraz stracił posadę rzecznika? Nazywasz jednoznaczną deklaracją wypowiedź od której wszyscy się odcięli?
@kulass: Ale umówmy się, że rzecznikiem ogólnokrajowej organizacji o charakterze ideologicznym nie zostaje się bez powodu, tylko trzeba pasować do wewnętrznej narracji i w przemyślany sposób przekazywać ją na zewnątrz. I oto ten Pan udziela wywiadu w "dorzeczy", gdzie przedstawia wprost rasistowski sposób myślenia MW. Dobrze, że mu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Slonx: xD
Rozumiem, że na tej samej zasadzie nie zamierzałeś chyba z nikim od początku dyskutować, dając taki obrazek i takie tagi? To ostrzegaj na przyszłość.
Nikt go nie obraża. O ile można mieć zastrzeżenia do sformułowania "murzyn na kółkach", to czepianie się słowa
Komentarz usunięty przez autora
@kulass: Ale umówmy się, że rzecznikiem ogólnokrajowej organizacji o charakterze ideologicznym nie zostaje się bez powodu, tylko trzeba pasować do wewnętrznej narracji i w przemyślany sposób przekazywać ją na zewnątrz. I oto ten Pan udziela wywiadu w "dorzeczy", gdzie przedstawia wprost rasistowski sposób myślenia MW. Dobrze, że mu
@Slonx: Naprawdę zacznij być surowym dla siebie a potem wymagaj tego od innych. Polecam wrzucić mnie na czarną liste.
@Slonx: Patrz i potrafią to zrobić bez używania epitetów, ale do tego trzeba trochę RiGCzu (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez autora
@earlyevening: Amen. Jest wiele osób , które myśli podobnie. Sam się uważam za patriotę, ale isc w jednym marszu z tymi ludźmi, to nie dla mnie
Nie zabiorę Ci kochasia, nie bój nic, jestem hetero.