W celach edukacyjnych chcę postawić na Heroku aplikację, którą zaczynam pisać (w założeniu na własne potrzeby). Umożliwia ona logowanie przez Facebook a także ma formularz rejestracyjny więc każdy ma możliwość założenia konta, chociaż z założenia piszę ją dla siebie, raz w celach edukacyjnych, a dwa, ma mi pomóc zautomatyzować pewne codzienne czynności. Absoultnie nie ma ona charakteru komercyjnego, nie będzie tam żadnych reklam ani nie będę w żaden sposób na niej zarabiać. Jakie czynności powinienem zrobić, aby wszystko to było zgodne z RODO?
@dog_meat: sprzedać komputer, a pieniądze przepić, RODO to jedno z największych gówien jakie wymyśliła ludzkość, lekarze nie mogą wołać po nazwiskach to jest chore!!!
Hahahaha xD Nie, kochany Panie Youtube. Albo znajdę sposób, żeby to ominąć, albo przestanę was odwiedzać. W moich żyłach płynie polska krew. xD #youtube #reklama #heheszki
Mi narazie działa na operze Genius PRO : Adblocker +Total Web Security Klik Trzeba wyłączyć inne adblocki i Return YouTube Dislike #youtube #internet #komputery #opera
W celach edukacyjnych chcę postawić na Heroku aplikację, którą zaczynam pisać (w założeniu na własne potrzeby). Umożliwia ona logowanie przez Facebook a także ma formularz rejestracyjny więc każdy ma możliwość założenia konta, chociaż z założenia piszę ją dla siebie, raz w celach edukacyjnych, a dwa, ma mi pomóc zautomatyzować pewne codzienne czynności. Absoultnie nie ma ona charakteru komercyjnego, nie będzie tam żadnych reklam ani nie będę w żaden sposób na niej zarabiać.
Jakie czynności powinienem zrobić, aby wszystko to było zgodne z RODO?