Aktywne Wpisy

Ryksa +29
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

vartan +21
Codzienna pogoda na ziemi przez 4,5 miliarda lat, aż ludzie zaczęli używać plastikowych słomek oraz butelek bez przytwierdzonych do nich nakrętek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#globalneocieplenie
#globalneocieplenie
źródło: temp_file954611376277076143
Pobierz

Jak to jest ze w Empiku widzę za 140 zł (bez przeceny) perfumy, które w Douglasie stoją za 300 czy 400 zł. Gdyby to były jakieś iperfumy etc. to bym pomyślał ze podróbki, ale EMPIK raczej podróbek nie sprzedaje. Ktoś coś wie więcej na ten temat?
Empik jest ledżit, a o jakie perfumy Ci chodzi?
@dradziak: Podałbym Ci, ale jeszcze się okaże że ktoś inny szuka i kupi, a cholera wie ile ich mają na stanie, bo raczej nie są bardzo popularne (chyba wyszły w tym roku dopiero). W każdym razie pierwszy raz je zobaczyłem w lokalnej drogierii za 300 zł, potem sprawdziłem w Douglasie i są prawie za 400 zł, a znalazłem je
To podaj mi na priv jak chce, a jak nie, to kupuj w takim razie :D
Albo ja Ci pomogę i może taniej znajdziemy xD
Poszukaj jeszcze na elnino, e-glamour, paferms, perfumesco, tagomago, prostezakupy, dolce itp. może jeszcze tajniej znajdziesz :)
Nie namawiam, kup tam, gdzie chcesz :D
No jasne, że tak!
Jeszcze raz, firmy nie mogą sprzedawać podrobionych perfum, ponieważ jest to ścigane jako przestępstwo.
Dla sprzedaży kilku podróbek, mają tak ryzykować :)?