Aktywne Wpisy
pieknylowca +125
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +154

Pracownik laboratorium medycznego robi filmik o homoseksualizmie w roli eksperta. Ale miesza prawdy z kłamstwami, szczególnie w komentarzach YouTube.
#lgbt #s--s #homoseksualizm #lgbtq #homofobia
Tym bardziej, że autor filmiku kasuje komentarze osób które udowadniają linkami do wikipedii i badań jego kłamstwa. Moje 4 punktujące komentarze z linkami znikły.
@invisibleborder: Ałą, gdzie ty tam miałeś w ogóle katolicyzm w tym znalezisku?
Dej link do komenarza. ktry został usunięty. Po za tym nie odpowiedziałeś mi na mój komentarz pod znaleziskiem gdzie wypisujesz swoje
źródło: comment_J8e0wNfkjMF6BkDtst9r1K2UDr7N3H6z.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_MO19qDtZVHvp7IdvcrzujO4cMTIJLHFT.jpg
Pobierz@ivan777: przeanalizuj ten wątek i powiązane w tym znalezisku powyżej. Autor kilka razy przemycił nieprawdę. Nakasował się komentarzy aż usunął, bo było tego za dużo.
@invisibleborder: Jesteś pewien, że to też nie działa w drugą stronę? I sam nie mając się do czego przyczepić szukasz na siłę jakiegoś powiązania z katolami? Jakby nie patrzeć jesteś jednym z największych spamerów antykatolickich na wypoku a w tym wątku z d--y już
- za nienormalny homoseksualizm,
- że homoseksualizm jest chorobą tylko go wykreślono szantażem lobby,
- nienormalny jest stosunek oralny i analny,
- twierdzi że dzieci są krzywdzone przez
@invisibleborder: Czyli soory ale to całkowicie twoje domysły a nie realny argument ¯\_(ツ)_/¯
A już myślałem, że się coś u ciebie