Wpis z mikrobloga

@invisibleborder: a więc to ty zwołałeś listę zakopujących. Ehh szkoda. W końcu te znalezisko było dosyć neutralne i w końcu było coś za homoseksualizmem, nie przeżarte polityką i głupimi wojenkami. Przy okazji film naukowego bełkotu i film wstawiony przez @artpop trafiłby do szerszej publiki i może nawet ktoś by zmienił zdanie o homo. No ale nic #wykopseriousbusiness
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Nie było neutralne, miało dużo przekłamań. Albo szerzymy prawdę zgodną z aktualnymi badaniami albo mieszamy katolickie brednie ideologiczne z badaniami... Moim zdaniem nie ma sensu rozpowszechniać półprawd.

Tym bardziej, że autor filmiku kasuje komentarze osób które udowadniają linkami do wikipedii i badań jego kłamstwa. Moje 4 punktujące komentarze z linkami znikły.
  • Odpowiedz
@artpop: Musisz wiedzieć, że to wcale nie musi być usunięty komentarz. Sam się spotkałem kilka miesięcy temu z dokładnie taką samą sytuacją na youtubie. Napisałem komentarz późno w nocy pod jednym z filmów jako odpowiedź do innego komentarza autora i ten komentarz się nie wyświetlał nikomu po za tym konkretnym kontem (sam sprawdzałem bo mam dwa różne konta na yt). Jak pytałem potem autora bo się z nim zgadałem gdzie
  • Odpowiedz
@artpop: otóż to, skrzywienie ideologiczne. Ścisła nauka wszędzie tam, gdzie jego katolicyzm nie ma zdania, a potem religia bierze górę wbrew faktom. Sporo naukowców-katolików ma takie hipokratyczne skrzywienie.

@ivan777: przeanalizuj ten wątek i powiązane w tym znalezisku powyżej. Autor kilka razy przemycił nieprawdę. Nakasował się komentarzy aż usunął, bo było tego za dużo.
  • Odpowiedz
@artpop: Nie chce mi się szukać teraz ale z tego co kojarzę odpowiadał na ten komentarz już jakiś czas temu.

otóż to, skrzywienie ideologiczne.

@invisibleborder: Jesteś pewien, że to też nie działa w drugą stronę? I sam nie mając się do czego przyczepić szukasz na siłę jakiegoś powiązania z katolami? Jakby nie patrzeć jesteś jednym z największych spamerów antykatolickich na wypoku a w tym wątku z d--y już
  • Odpowiedz
@Kryspin013: hmm.. pomyślmy jaka ideologia mogłaby tak silnie wpływać na Polaka, że uważa wbrew medycynie:

- za nienormalny homoseksualizm,
- że homoseksualizm jest chorobą tylko go wykreślono szantażem lobby,
- nienormalny jest stosunek oralny i analny,
- twierdzi że dzieci są krzywdzone przez
  • Odpowiedz