Wpis z mikrobloga

#programista15k #informatyka #glupiewykopowezabawy #pytanie #zarobki

Dzień dobry! Słuchajcie mam sprawę. Próbuje oszacować ile zarabia osoba ,którą znam. Wiadomo zarobki w Polsce to temat tabu i tylko odrażni są w stanie powiedzieć ile maja na miesiąc. Do oszacowania jego zarobków mam kilka ważnych wskaźników,które postanowiłem zebrać w jedna całość.

miasto w którym mieszka posiada restaurację meetandfit jest to duża wskazówka. Ponieważ jest to niszowa restauracja na rynku. Czyli pod uwagę bierzemy takie miasta jak #bialystok #czestochowa, #klodzko #pila #plock #siedlce #sochaczew #szczecin #swinoujscie #tarnowskiegore #wagrowiec #zlotoryja #wroclaw #warszawa #zlotow #lublin . Ogólnie do poznania było coś koło 250-350km ponieważ ta osoba jechała do tego miasta. Ogromnie narzekała na infrastrukturę drogową i problem z parkowaniem. Czyli ogólne w tym mieście musi być zdecydowanie lepsza infrastruktura drogowa nie występują tramwaje lub jeśli występują to bardzo niewiele niewiele. Jest to na pewno jakieś większe miasto bo występuje Intermarche Żabki chyba 2+ Lidle i na pewno Kaufland.

Swoją drogą bardzo polecam lokal w #poznan niby na totalnym zadupiu a jedzenie pychota! Jeśli tam mieszkasz zajrzyj tam.

O co chodzi w całej sprawie.

Po prostu chce zlokalizować ile pieniędzy zarabia mniej więcej pewna osoba,która znam . Przeprowadziłem pewny re search danych na jej temat bo wiadomo zarobki zależą głównie od tego gdzie się mieszka jaki styl życia się prowadzi.

Co wiemy ?
. Jest to mężczyzna w wieku około 24-26 lat.
Nie uznaje pomocy dla innych osób typu bezdomni alkoholicy oraz inne osoby z problemami
Na pewno nigdy niemiał styczności z patologią i trudnymi realiami życia codziennego.
miasto jest stosunkowo bezpieczne i panuje niski współczynnik przestępczości.

wykonywany zawód programista w technologi Frontend Developer
prawdopodobnie człowiek ten posiada również sklep internetowy

Posiadane dobra: samochód o wartości ok 20k zł
Drogie markowe ciuchy + obuwie. wartosć około 3000zł na okres pół roku dajmy.
Wynajmowane mieszkanie w nowoczesnym budownictwie jest to blok.

Nie jest dla niego problem kupno jakiejś droższej rzeczy np rower telewizor komputer naprawa samochodu.
Nie bierze żadnych rat czyli nie posiada żadnych problemów z gotówką.

Miasta które na pewno wykluczam Szczecin,Lublin,Świnoujście.

Ile według was może zarabiać ten człowiek? ja ostawiam 4,500 jaki absolutne minimum bardziej bym celował w okoloce 5kzł. Oraz w jakim mieście może mieszkać i dlaczego wasz wybór padł akurat tam. Dziękuję wszystkim za pomoc w rozwiązaniu tego rebusa. Jeśli macie pytania pomagające określić profil zarobkowy tego człowieka zadawajcie. Jeśli będę posiadał dane to na pewno dodam.

Zabawę czas zacząć.
a-lexis - #programista15k #informatyka #glupiewykopowezabawy #pytanie #zarobki 

Dz...

źródło: comment_6zaeyETo3ki1r4USBjHqSKfUschoUhyb.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@a-lexis: Meat & Fit jest u nas jakoś od końca lata - 2-3 miesiące. Do Poznania ~300km. Występują tramwaje - bardzo niewiele, tak jak piszesz. Infrastruktura drogowa? Nie wiem, nic specjalnego, może faktycznie mniej korków. Jest Intermarche, Kaufland, ze 4 Lidle i Żabek od z-------a.

Diagnoza:

#czestochowa

Ale z drugiej strony płace w IT są tu śmieszne.
  • Odpowiedz
Ustalenia w sprawie:
Na razie ustaliliśmy jednak niewiele. Wspólnie z grupą śledczych z wykopu ustaliliśmy ,ze poszukiwany mężczyzna na pewno nie mieszka w takich miejscowościach jak : Szczecin,Lublin,Świnoujście,Piła, Białystok,Częstochowa,Warszawa,Wrocław

Do przeanalizowania zostały więc następujące miejscowości:

Kłodzko Płock Siedlce Sochaczew Tarnowskie Góry Wągrowiec Złotoryja Złotów
a-lexis - Ustalenia w sprawie:
Na razie ustaliliśmy jednak niewiele. Wspólnie z grup...

źródło: comment_c6Ep1dlxThWhy38pHYQ0WQOqSjnfcehB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz