Wpis z mikrobloga

@LouisCypher: Kiedyś oglądałem recenzję i wyszło na to, że jest między nimi minimalna różnica i ze względu na cenę lepiej brać Goldy. Ja mam jeszcze te niebieskie Goldy i jest bardzo dobrze. Tylko bateria mogłaby być lepsza, bo trzyma jakieś 5 godzin.
@G_Addams: w sumie jedyna rzecz, która jakoś tam mnie kusi w platinum'ach, to ten dźwięk przestrzenny, ale pytanie czy będzie to wykorzystywanie w CoD'zie nowym, do którego głównie ten headset chcę kupić... :) pewnie kupię te nowe goldy, bo jednak cena sporo mniejsza
@G_Addams: już wiem jaka jest różnica ;). Owszem, oba modele mają dźwięk 7.1, ALE Platinum ma dodatkowo opcję włączenia dźwięku 3D, który ponoć robi mega mega robotę. Właśnie o to pytałem - czy wiadomo coś, czy ta technologia (bądź coś na wzór) znajduje się w nowych gold'ach, czy jednak jest to opcja tylko dla Platsów.
@LouisCypher: Nie wiem. Mam Goldy i jest bardzo dobrze. Ale skoro szukasz najlepszego rozwiązania - bierz Platinum. Na pewno nie będą gorsze. Mogą być tylko lepsze. Akurat mieszczą się w zakładanym przez ciebie budżecie.