Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +497
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz

Mireczki, długo już pustka na moim nadgarstku. Nigdy nie miałem w zwyczaju nosić systematycznie zegarka, ale myślę że warto to zmienić i trochę poprawić swój image.
Interesują mnie 2 opcje - jedna klasyczna, do garnituru, koszuli, żeby grało także z business casual, a druga to czysto sportowa, do dresów - tutaj myślałem o smartwatchu (te fosilla mi się podobają)
Jeśli ktoś mógłby doradzić jakimiś konkretnymi markami, produktami to będę wdzięczny, a jak kupię to co polecili to obiecuję konkretną pizze za pomoc :)
Budżet każdej z opcji tak ok 1000zł jeśli coś ciekawego w tej cenie by było
W grę wchodzi raczej opcja tylko z paskiem (wydaje mi się, że mam małe nadgarstki)
Inna sprawa - kupilibyście używany zegarek (oczywiście z wymianą paska) ?