Jaki framework polecicie do małego projektu? Mała stronka + baza danych + odpytywanie zewnętrznego API. Bardziej zależy mi na nauczeniu się czegoś przy okazji niż szybkim postawieniu tego
@Jare_K: nie dam namiarów, bo pracuje mi się bardzo dobrze - akurat w tym przypadku są to systemy wewnętrzne, których przepisanie zajęłoby pewnie kilka miesięcy, co nikomu się nie opłaca
@KKK1337: @Jare_K: Nie zawsze używanie frameworków ma sens. Przez dwa lata pisałem moduły do różnych systemów i frameworka na oczy nie widziałem. No chyba że uznać te systemy za swojego rodzaju framework.
@idiot: owszem, budowałem systemy na autorskich frameworkach. Przy dobrej koncepcji to się sprawdza dobrze. Ale z czasem te autorskie platformy i tak zaczęły coraz więcej komponentów z innych frameworków zasysać. Czasami nie opłacało się rozwijać konkretnego modułu. No i dzisiaj w sumie coraz częściej spotyka się takie luźne podejście, że firmy montują sobie framework z wybranych komponentów innych.
Da sie jakos postarzeć proces siwienia? Trafilem do gangu siwiaków a nie zakolaków, 26lvl a norwood nadal 0 tylko znajomi zaczynaja mi mowic wprost, ze pojawiaja sie siwe. #broda #fryzjer #barber #wlosy
Jaki framework polecicie do małego projektu? Mała stronka + baza danych + odpytywanie zewnętrznego API. Bardziej zależy mi na nauczeniu się czegoś przy okazji niż szybkim postawieniu tego
Komentarz usunięty przez autora
@peli7: można namiary na firmę? Tak, żeby omijać z daleka. Albo chociaż miasto, żebym był pewny, że nie dotyczy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)