Aktywne Wpisy

Hellicon +7
STOP, WRZUĆ TU OSTATNI FAJNY OBRAZEK JAKI ZAPISAŁEŚ NA TELEFONIE.
źródło: temp_file2212658111430442822
Pobierz
Cześć Mirko!
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy

Server side rendering vs Client side rendering na stronkach napisanych z użyciem front-endowych frameworków js.
Co artykuł w internecie to inna opinia.
Po za tym warunki tak się szybko zmieniają, że nie wiem czy artykuł napisany jeszcze rok temu nie jest już przestarzały.
Przyszła do menedżerów agencja SEO, z ofertą optymalizacji naszej strony, na której w szczycie siedzi nawet z tysiąc osób. Oczywiście menedżerzy przyklepali i tak oto dyskutujemy z tymi ziomkami na temat tego co oni chcą wprowadzić a co jest możliwe, jakim nakładem itp.
Półtora roku temu przepisaliśmy naszą stronkę i na bardziej interaktywnych stronach używamy Reacta. Ogólnie wszystko ładnie z--------a. Jesteśmy zadowoleni.
Ci teraz nam mówią, że musimy zrobić server side rendering, bo Google ma problem z indeksowaniem naszej strony.
Noz dwa lata temu czytaliśmy, że Google ogarnia javascript i będzie ogarniało jeszcze lepiej, dlatego nawet się tym nie martwiliśmy. Co więcej nie nie wydaję mi się, żeby nasze pozycje spadły, po użyciu Reacta.
No nie po to każdy z tych 1000 userów ma swoją przeglądarke i procesor, żebyśmy jeszcze my na naszych 3 biednych serwerach dla każdego z nich uruchamiali cały pipeline js.
No i nie jest to tylko kwestia uruchomienia tego js na serwerze, ale też przystosowania go do tego.
Chciałbym się dowiedzieć o waszych doświadczeniach w tym zakresie.
"When React goes server side we're back to ASP.NET in 2002"
#webdev #programowanie #react #angular #programista15k #dotnet #seo
Generowana na serwerze jest tylko pierwsza strona. Dzięki czemu wszystkie crawlery łykają stronę. Reszta leci po stronie klienta, tak więc dużo lepiej niż niż Asp.net:)
Jak ich pomysłem jest generowanie wszystkiego w trybie SSR to weź ich prosze wyśmiej w moim imieniu.