Aktywne Wpisy

technojezus +115
Nie wierzę w to co widzę. Ekstremiści muzułamńscy z hamasu, niczym nie różniący się od ISIS dokonują mordów na cywiliach z Izraela, zaatakowali jedną z najnowocześniejszych i najlepszych armii na świecie, a co w tym czasie robią 100% polscy POLACY patrioci z krzyżem w ręku? Popierają skrajnych ekstremistów muzułmańskich XDDDDDDDDDDDDDD Oczywiście, jednocześnie ci sami by strzelali do muzułmanów na granicy z Białorusią i są anty w kierunku muzułmanów.
I jeszcze te przeświadczenie,
I jeszcze te przeświadczenie,

Drzamich +9
Co można zrobić pijakowi, który wchodzi na klatkę, gdzie chleje, pali fajki i śpi i nie chce wyjść tak, żeby było to dla niego na tyle nieprzyjemne żeby odechciało mu się wracać, a jednocześnie żeby nie domyślił się, że zrobił to ktoś z lokatorów? Myślałem na przykład o obsypaniu go mrówkami, żeby go pogryzły, ale mrówki te mogą potem wejść do mieszkań.
#alkoholizm #kiciochpyta
#alkoholizm #kiciochpyta

Cześć, czy używał ktoś może wtyczki woocommerce Measurement Price Calculator? Ogólnie chodzi mi oto że mamy tam opcję tablicy cen do ustawienia i udało mi się zmienić w kodzie żeby nie przeliczał mi ceny względem m2 tylko podawał ceny które są przypisane dla danych przedziałów. Problem polega na tym że udało mi się to zrobić na stronie produktu że wyświetla prawidłową cenę, ale w koszyku niestety cenę z tablicy mnoży z powierzchnią. Czy wie ktoś który fragment kodu JS jest za to odpowiedzialne?
Z góry dziękuję za pomoc :)