Wpis z mikrobloga

@ruok #falszywyrozowypasek Polki są zaniedbane ale w sferze fizycznej.Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile z nich uprawia jakikolwiek sport. I tak może taka Chodakowska super nie wygląda z twarzy ale ciało ma boskie i gdyby wzięły się w garść, coś ćwiczyły i nie jadły słodkich przekąsek to wyglądałyby podobnie
  • Odpowiedz
@patrzpan

Po prostu mój niebieski nie ma konta i czasem się udziela, jednak głównie jestem tu ja.

Ja tam chodzę na siłownię czy basen regularnie, zależności co akurat wolę i nie jestem jedyną wśród znajomych. Choć też nie jest to ponad 50%
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik: wszędzie zobaczysz grubaski z tłustymi włosami a szczególnie w Polsce xD Polska wcale nie jest wyjątkowa, to tylko my Polacy nie mamy już czym podbijać swojego ego więc udajemy, że nasze witaminki są najpiękniejsze xD Z resztą w każdym kraju tak jest
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@zajety_elektron: oprócz tego, łatwo potwierdzisz swoją tezę poorzez zwrócenie uwagi jak dana osoba się zachowuje. Polka zawsze oprócz skrzywionej mordy patrzy się od dołu do góry na każdą inną napotką dziewczynę, tzw. wzrok zazdrości połączony z myślami które krytykują daną osobę.

Dlatego zawsze mam język angielski w telefonie i nigdy się nie przyznaje że jestem z Polski bo wstyd k---a
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik: z drugiej strony zadbane niemieckie blond pieknosci ktore stac na dobre kosmetyki w przeciwienstwie do polskich witmin - w Polsce nie uswiadczysz. A juz w ogole rajem jest Holandia, ja tam grubych nie widzialem ale co sie dziwic jaki kazda rowerem smiga plus duzo biegaja
  • Odpowiedz
@ruok Wiesz tutaj pod tagiem fitnessboners czasem wrzucają dziewczyny po "transformacji" i z tego co widziałem dotąd po zdjęciach tylko jedna była "czysta" .Potem małolaty widzą takie zdjęcia i chcą tak samo wyglądać i sięgają po syf jak prohormony. Dwie ze szczuplutkich dziewczyn złapały masę której żadna kobieta nie mogłaby naturalnie osiągnąć a inna choć szczupła była ponoć w stanie zrobić przysiady że sztangą 100 kg co jest niemożliwe.Najlepsza to Julia
  • Odpowiedz