To uczucie kiedy spotykasz sie z swoim akademickim nauczycielem (cwiczenia) 4 lata po skonczeniu studiów na równorzednym stanowisku w #pracbaza ( ͡°͜ʖ͡°) #korposwiat
@MaKor: Teraz często sprzedawane są pomysły, a potem dopiero powstaje produkt ;) Pomijając kickstartera, często przygotowuje się wizualizacje aplikacji z podstawowymi akcjami, a dopiero potem to się wdraża we właściwych narzędziach. https://proto.io/ Tak samo w innych branżach. Najpierw tworzysz zapotrzebowanie, potem produkt więc produkcja bez handlowców i marketingu może siedzieć w domu ;)
@korporacion: ja jebe, dlatego właśnie jesteś fizolem bo nie potrafisz zrozumieć, ze ludzie po prostu lubią się uczyć, rozwijać, myśleć. Nie spuszczaj się nad tym ile zarabiasz bo każdy może się przebranżowić na spawacza w maks 6 miesięcy. Ale Ty w pol roku głąbie magistra nie zdobędziesz. Jak tak lubisz pieniądze to z córki pewnie zrobisz dziwkę.
@Joze: No więc jakie to uczucie? Bo dla mnie osobiście takie sytuacje to dowód klęski systemu tworzonego przez polskie społeczeństwo jako całości i państwa teoretycznego. Społeczeństwo, które nie ceni ludzi nauki, edukacji, nie dąży do budowy wysokiej jakości ośrodków naukowych, gdzie ludzie, którzy chcą tam pracować i się rozwijać są stosunkowo dobrze opłacani, gdzie nawet dzieciom wpaja się w mniej lub bardziej świadomy sposób pogardę dla nauczyciela to jest społeczeństwo
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Spawacz 7k herę
Beka z magistrów co zmarnowali życie na naukę
Ludzie zakuwają żeby mieć status majątkowy a spawacze znaleźli prostsza drogę dlatego was to boli