Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +60
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
mpetrumnigrum +510
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz

#chwalesie #watchboners #zegarkiboners
źródło: comment_qyubuNPuDChspQsupyQxOiiCSzL6zGJi.jpg
Pobierzźródło: comment_0jgPkux8XjcTUUOtFju72Wk8Slz78ynW.jpg
PobierzNo, jestem człowiekiem w rozmiarze xs xD
@madeinkrakow: Zapłaciłem 6290nok (jestem w delegacji w Norwegii). Według tego co mi przeliczył Revolut - 2864,43 PLN. Dostanę jeszcze zwrot podatku VAT na granicy 915 nok (415 zł). Czyli wyjdzie 2450 zł. Mniej więcej to samo, co w Polsce - czasami można wręcz znaleźć taniej. Kupowałem u normalnego zegarmistrza niedaleko parlamentu.
Mimo wszystko z różnych powodów opłacało mi się go kupić tutaj.
Nie znam się na tym. Wiem, że to szwajcarski automat i że ładnie wygląda xD
pakując części z tworzywa -żeby zarobić na produkcji wymiennych zestawów i droższym serwisie
zmniejszając częstotliwość chodu -dzięki czemu wskazówka sekundowa chodzi mniej płynnie i wygląda jak w tanim chińskim DG ale za to wydłużając rezerwę chodu. Czyli jak nosisz na ręku i
Muszę ładnie podziękować różowej. :)
To już w nowych certinach nie dają tego rozwiązania, który jest w mkim.?