Aktywne Wpisy

Zoyav +19
pytanie do #niebieskiepaski, głównie #wykop30plus #przegrywpo30tce
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc

WolvvloW +45
#nieruchomosci #kiciochpyta
Ej, bo głupek jestem.
Jak to jest, że ludzi ubywa, starych bloków nikt nie burzy, a mieszkań ciągle brakuje?
Ludzie mieszkają w kilku jednocześnie?
Ej, bo głupek jestem.
Jak to jest, że ludzi ubywa, starych bloków nikt nie burzy, a mieszkań ciągle brakuje?
Ludzie mieszkają w kilku jednocześnie?

https://www.google.com/amp/s/innpoland.pl/amp/147173,obcokrajowcy-w-polskiej-policji-petycja-wplynela-do-sejmu
#ukraina #polska
@dertom: @oydamoydam: @MrPikachu: A kto jest autorem petycji? Przecież to jest kluczowe w tej sprawie. Jak widze jest anonimowa. Czyli petycję mógł wysłać ktokolwiek, bo przeciez przepisy pozwalją to zrobić nawet przez internet lub poczta.
Dlaczego autor petycji wstydzi się ujawnić? Petycja to PDF bez żadnego podpisu. Dla mnie mocno śmierdzi tu trochę ruską propaganda obliczoną na oburzenie polskich nacjololo. Zapewne skutecznie , bo przecietna osoba
@szurszur ja też ich nie lubię, ale nie można wszędzie doszukiwać się aktywności kacapów
Ciągłe pisanie o ruskich prowokacjach, to trochę jak strasznie czarną Wołgą
Nie przesądzam przeciez, bo autora nie znam jednak to wygladą tak jak próba zrobienia fermentu z wniosku jaki każdy może wysłać.
Równie dobrze można stwierdzić, że wysłanie do nas 2mln kacapów to również spisek Rosjan, bo w ten sposób chcą później wejść do Polski, usprawiedliwiając się tak samo jak w '39
Powtarzam nie przesądzam przecięz, ale to, że nie jest znany autor każe mi być ostrożnym.
Oczywiście autorem może być tez ktoś kto chce podbudować poparcie dla radykalniejszych środowisk antysystemowych. Może i petycja jest prawdziwa. Dopóki tego nie wiemy uważam, że bardziej właściwym jest rozpatrywac kilka wariantów niż z góry zakładać, że ktoś naprawdę chce tych przepisów
@szurszur: Albo ukrainiec, który chce strzelać do Polaków - wytłumaczenie tak samo prawdziwe/realne jak Twoje.
W USA aby służyć w tamtejszej policji nie potrzebne jest obywatelstwo amerykanskie.
@JohnFairPlay: To, że mam paranoję nie znaczy, że nikt mnie nie chce dopaść. #pdk
@Andreth: @JohnFairPlay
Dobra diagnoza to pierwszy krok do wyleczenia.