Wpis z mikrobloga

Mirki, zrobiło mi się coś takiego z kolanem. Na prywatnej wizycie u chirurga urazowo-ortopedycznego dowiedziałem się, że musiałem się mocno uderzyć, a nic takiego nie miało miejsca i nie wierzy mi, że naglemi spuchło kolano, bo kolano nie puchnie bez powodu.. Wszystko zaczęło się nagle koło godz 22 w Czwartek. Najpierw lekkie ukłucie w kolanie, a dosłownie minutę później mega spuchnięte kolano, na drugi dzień przeszło, a w Sobotę zaczął pojawiać się krwiak? Zdjęcie z przed paru minut. Mam jeszcze fotkę z 14 Października i nie wygląda to tak jak dzisiaj. Dodam, że po kilkunastominutowym spacerze zaczyna boleć. Znacie jakiegoś magika od kolan, który mógłby to ogarnąć?

#czestochowa #lekarz #medycyna #fizjoterapia
donkamillo90 - Mirki, zrobiło mi się coś takiego z kolanem. Na prywatnej wizycie u ch...

źródło: comment_uImClwOI3WmVM28FFiau7jqFP7pBRfjQ.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@thesc No cholera tylko kogo? Domyślałem się, że dowiem się tyle samo co na wizycie przez NFZ, tylko nie będę musiał stać od 4:30 pod Amicusem w nadziei, że uda mi się zarejestrować(autentyczny tekst pani z rejestracji)
  • Odpowiedz
@donkamillo90: krwiak jest konsekwencją uszkodzenia jakiejś unaczynionej struktury, to krwiak spowodował opuchliznę, dziwne że ten chirurg zostawił to bez postawienia dokładnej diagnozy, robi się usg żeby ocenić ewentualne uszkodzenia
  • Odpowiedz
@donkamillo90: jak już nic Ci nie pomoże to jest taka jedna babka - mega specjalistka od wszelkiego rodzaju urazów związanych z kośćmi, stawami, ścięgnami i chrząstkami - ale w Lubelskim :/
  • Odpowiedz
  • 2
@Mirekzkolega Właśnie wróciłem z kwitkiem, ale nawet kobitka co przyjmuje na SORze powiedziała, że słabo to wygląda. Generalnie by mnie przyjęli, gdyby uraz powstał w ciągu 24 godzin. Jutro idę do dr. Artura Gapa. Ponoć dobry koleś od takich tematów. Zobaczymy co powie
  • Odpowiedz
  • 0
@z--x Byłem u rodzinnego. Dał mi skierowanie do chirurga urazowo-ortopedycznego. Poszedłem prywatnie do dr Walo, który stwierdził "smaruj Pan to kolano Liotonem 1000" Nic go nie obchodziło, że boli, nie uwierzył, że nagle zabolało i od razu spuchło. Wg niego to jest uraz sprzed ponad tygodnia i on mi nie wierzy :-/
  • Odpowiedz
  • 0
@donkamillo90 Źle zrobiłeś, zapamiętaj na przyszłość, że mówisz na sorze do 24h. Jedź na inny, kulej, mdlej i z automatu rtg i usg dostaniesz, będziesz już coś wiedział i dalej można kombinować
  • Odpowiedz