No i cyk, wleciała nam już jesień jakiś czas temu, a pogoda tylko upewnia, że mamy stan przejściowy- niby zimno i pi#di, ale z drugiej strony czasem grzeje. Ja natomiast z kawałkiem na dziś odniosę się do poważniejszego tematu, czyli jesieni życia, jaką niesie kawałek. Chłopaki z humorem podchodzą do tematu, ogromna dawka Sławowego vibe'u, plus ta nawijka z 2011 roku, po prostu piękne :3 ____________________________________________________________________________________________________
#konsoletakoksa to tag w którym umieszczam #muzyka związane z #polskirap czy z rapem ze świata, w mojej opinii warte uwagi. Pod tagiem wrzucam w dość losowym odstępie czasu linki do kawałków, wraz z przedstawieniem dlaczego wybrałem taki a nie inny. Zachęcam każdego do obserwacji.
____________________________________________________________________________________________________
#konsoletakoksa to tag w którym umieszczam #muzyka związane z #polskirap czy z rapem ze świata, w mojej opinii warte uwagi. Pod tagiem wrzucam w dość losowym odstępie czasu linki do kawałków, wraz z przedstawieniem dlaczego wybrałem taki a nie inny. Zachęcam każdego do obserwacji.