Aktywne Wpisy

kluha666 +12
Mam takiego znajomego. Raczej bym go określił jako przegrywa. Próbuje mu pomóc, doradzić, wspierać go, nawet bezinteresownie pomogłem mu finansowo gdy tego potrzebował, a on nawet nie podziękuję, tylko narzeka. Samo to, że ja mu szukam pracy (!) bo on nie potrafi. Cały czas żyje przekonaniem, że go wyciągnę z dołka. Próbować jeszcze, czy odpuścić?

#blackpill #bekazfeministek
Zgadnijcie ile ta dziewczyna ma lat.
16? 15, 17?
Wyobraźcie sobie, że ma 11 lat xd. Naprawdę przerażające że takie kobiety w takim wieku tak wyglądają
Zgadnijcie ile ta dziewczyna ma lat.
16? 15, 17?
Wyobraźcie sobie, że ma 11 lat xd. Naprawdę przerażające że takie kobiety w takim wieku tak wyglądają
źródło: obraz
Pobierz

Chodzi o to, że (z tego co czytam) programiści skupiają się głównie na Pythonie, a swoje rozwiązania udostępniają jako klasy do zastosowania w z bibliotekami typu Tensorflow. Ja natomiast chciałbym użyć takiej wytrenowanej sieci neuronowej na przykład w aplikacji .NET. Jako że sieci neuronowe to nic innego jak tablice liczb reprezentujących wagi poszczególnych połączeń neuronów, to podejrzewam, że dostępne są gdzieś do pobrania "surowe" dane, gotowe do wykorzystania?
Ktoś z was ma doświadczenie z tym? Jak mogą wyglądać takie pliki z surowymi danymi? Od czego zacząć szukanie?
#machinelearning #deeplearning
Inną opcją jest postawienie serwera takiego jak tu: https://www.tensorflow.org/serving/, a następnie napisać klienta w dowolnym języku