Aktywne Wpisy

Soothsayer +74
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

Wink +19
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz

MakeDeals.io to narzędzie do szybkiego tworzenia profesjonalnych ofert i wysyłania ich do klienta, który kilkoma kliknięciami może zawrzeć umowę z wykonawcą i zapłacić zaliczkę.
Nasz target to szeroko pojęci freelancerzy (graficy, copywriterzy, programiści, informatycy, fotografowie etc.) oraz inni wykonujący usługi profesjonalne (budowlane, wykończeniowe, serwisowe...).
Zapraszamy do rejestracji do darmowej bety na MakeDeals.io
@hellb0y @Mamuts @MajkelEm @snc_ @ppawel @Saeglopur - w odniesieniu do starego wpisu na mirko https://www.wykop.pl/wpis/27889697/#comment-99017257 wołam was jako zainteresowanych :)
#startup #freelance #freelancer #pracbaza #webdev #pracait #januszebiznesu
Z cennikiem to trochę poleciałeś ;> Skoro mam przygotować dla klienta ofertę na 100-150 tys to oddać 6 tys za coś, co bardzo dobry grafik przygotuje w jeden wieczór <1 tys zł trochę słabo...
Ponieważ bardzo życzyłbym sobie klientów korzystających z narzędzia i tworzących oferty na setki tysięcy złotych, z pewnością prowizje będą negocjowalne.
Jaki poziom prowizji albo opłat za korzystanie usługi byłby dla Ciebie satysfakcjonujący?
@forkie: Podpowiedziałbym, żebyś określił jakąś maksymalną stawkę od której cena nie rośnie. Wtedy nie będziesz mieć klientów rezygnujących z Twojego narzędzia bo "stało się za drogie" - a wręcz przeciwnie, będziesz mógł czerpać spore dochody od wciąż powracających.
Działając w modelu SAAS pamiętaj, że największy koszt to pozyskać klienta i
Komentarz usunięty przez autora