Wpis z mikrobloga

Pytanie do znawców #apple #iphone #ipad Czy bez problemów odbędzie się przywrócenie ustawień fabrycznych bardzo starego ipada który aktualizuje się do IOS 5 i podaje że to najnowsza wersja systemu tego urządzenia? Czy da się takie urządzenie zresetować bez problemów, czy nie będzie jakiegoś dziwnego problemu przy aktywacji, uruchomieniem ? nie okaże się, że już nie można pobrać aplikacji które są w tej chwili zainstalowane ? z androidem np 2.3 Gingerbread właśnie by tak teraz było, byłby praktycznie nieużywalny, ale pierwsza generacja ipad z ios 5 działa w miarę przyzwoicie.

#apple #iphone #ipad #ios
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fot-x: No z aplikacjami może być spory problem. Lepiej posprawdzać jakiego iosa wynagaja te które ci są potrzebne, ale 90% aplikacji wymaga ios9 więc może być problem. A najlepiej kupić coś nowszego ;)
  • Odpowiedz
@IMINT_WAR: Próbowałem, ale mam na ten cel budżet 0zł i póki nie zmieszczę się w tej cenie to zostanę przy tym co mam. Ale tak na poważnie, to pytałem o wykorzystanie tego co już mam i czy da się go bez problemów przywracać do ustawień fabrycznych, gdybym nie miał powodów to nie pisałbym o tym, a akurat w świecie #ios mało się obracam.
  • Odpowiedz