Aktywne Wpisy
Ark00 +378
mickpl +120
Rząd serio igra z ogniem chcąc cały czas pompować deweloperkę. W tym momencie w budowie mamy prawie milion unitów XD To jest przytłaczająca ilość w porównaniu do wielu krajów zachodnich, gdzie pierwotny to margines i prawie się nie buduje. No dlaczego nie budujo - ano dlatego, że rynek jest wysycony.
W Polsce rynek też jest już wysycony, co dobitnie pokazała fala 500k uchodźców, którzy przyjechali... i normalnie się zakwaterowali XD Pomyślcie tylko
W Polsce rynek też jest już wysycony, co dobitnie pokazała fala 500k uchodźców, którzy przyjechali... i normalnie się zakwaterowali XD Pomyślcie tylko
czy relacje tego typu kiedy kobieta jest kilka lat starsza mają sens? dodam, że w jego pokoju przypadkiem znalazłam coś co wygląda jak kwas i zapewne nim jest.
czuję, że nie jest zbyt odpowiedzialny, rozumiem jego "melanże" w środku tygodnia, ale odkąd znalazłam te narkotyki ciężko jest mi go brać na poważnie. myślicie, że z czasem stanie się bardziej odpowiedzialny czy już darować sobie?
dodam, że właściwie już szukam materiału na męża
#gownowpis #kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Bardziej martwi fakt, ze typek jest nieodpowiedzialny.
To się raczej nie zmieni, wiec jeśli Ty nie jesteś takim samym niebieskim ptakiem, to szukaj kogoś innego, No szkoda straconych lat, które się szykują w tej relacji
Komentarz usunięty przez autora