@medykydem: hehe ostatnio jakis mirek robil eksperyment gdzie wzial zdjecie chada i sie uzalal nad soba - reakcja laski byla taka - "spotkajmy sie, wpadnij do mnie"
Normiki na wykopie - mów o swoich feelsach i nie wstydź się uczuć, also normiki gdy zaczynasz pisać o swoich feelsach -> jesteś cipką i się użalasz nad sobą xD
@diesel_musi_dymic: wyobraź sobie, że jest różnica między wyrażaniem uczuć, a świeceniem kompleksami od pierwszej wiadomości.
ostatnio jakis mirek robil eksperyment gdzie wzial zdjecie chada i sie uzalal nad soba - reakcja laski byla taka - "spotkajmy sie, wpadnij do mnie"
@Pawlikowski-33: Wow, odkryłeś sekret. W apce, gdzie ocenić ludzi można jedynie po wyglądzie, przystojni mają łatwiej. Widzę, że mądrość u Ciebie idzie w parze z pewnością siebie ;]
@Pawlikowski-33: Jaka zmiana frontu? Wręcz potwierdzam Ci to - tak, rzeba być pewnym siebie przynajmniej na poziomie takim, by traktować relację równorzędnie. Ja ja polubiłem, ona mnie.
#tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #przegryw #tfwnogf
Komentarz usunięty przez moderatora
@uBlock: nie mam ani jakosci ani ilosci
@jozef-dzierzynski: a-ale jak to
mam 23 lata, sugerujesz, ze tak bedzie DO-KONCA-ZYCIA?
ja #!$%@?, tez o tym czesto mysle, tak bedzie JUZ-NA-ZAWSZE
@diesel_musi_dymic: wyobraź sobie, że jest różnica między wyrażaniem uczuć, a świeceniem kompleksami od pierwszej wiadomości.
@Pawlikowski-33: Wow, odkryłeś sekret. W apce, gdzie ocenić ludzi można jedynie po wyglądzie, przystojni mają łatwiej.
Widzę, że mądrość u Ciebie idzie w parze z pewnością siebie ;]
@Domiman: nie od pierwszej
A ty piszesz ze widzisz asfalt przez dziurę pod nogami
Ja ja polubiłem, ona mnie.