Wpis z mikrobloga

W końcu odmówiłam sobie jednego flakonu i zainwestowałam w szafkę :3 już nigdy więcej szaleńczego wyciągania z kartonów w pośpiechu przed wyjściem!
1. od dolu- moje unikaty, flakony które znaczą dla mnie naprawdę dużo
2. czyli środkowa- nisza
3., najwyższa- zwykły mainstream.

Jakby ktos miał pytania co jest co, tu mój profil na fragrantice-
https://www.fragrantica.com/member/1140430/

#perfumy #zainteresowania i trochę #chwalesie zbieractwem xD
Pobierz pinkquartz - W końcu odmówiłam sobie jednego flakonu i zainwestowałam w szafkę :3 już...
źródło: comment_I25eihL7U5yYPNyAYnWcowy0l208BZky.jpg
  • 25
@Minishcap to i tak najbardziej wyraźne, xiaomi ma tak beznadziejny aparat że nawet się nie starałam bardziej. Hummingbirda już tu opisywałam, taki rajski nektar, dżungla, parujący las deszczowy, a do tego nalewka wisniowa- cudowny i jedyny w swoim rodzaju ( ʖ̯)
@Minishcap ja w ogóle nie czuję tam konwalii szczerze mówiąc, a przed flakonem zużyłam przynajmniej 3x 1,5ml w próbkach, miałam właśnie z Lului. Jak mieszkasz w Krk to możesz tam stacjonarnie przetestować, a w Wawie to w Mood Scent Barze
@pinkquartz: fajna kolekcja :) chociaż myślałam, że masz tego więcej xd
co rozpoznaję (nie patrząc na fragrę!):
- od dołu: Elle YSL, coś od Zoologist, kilka Addictów, Agent Provocateur, EL Sensuous, Hypnose Senses (kurczę, muszę kupić bo lubię, a ostatnią flaszkę stłukłam ;_;) i jakaś Bottega Veneta? To duże niebieskie z lewej też kojarzę, ale nie pamiętam co to xd
- środek: na pewno widzę Toma Forda, dużo Lutensa, CdG -
@tangerine_ to po kolei:
To nie Hypnose Senses tylko klasyczne Hypnose. Starenkie, więc zmieniło kolor, duże niebieskie Ombre Indigo, to na górze to faktycznie Britney Fantasy Naughty Remix, pachnie trochę jak wycofany Iris Ganache Guerlain, duże pomarańczowe powinno stać razem z unikatami- Cacharel Liberte.
Chciałabym mieć więcej oczywiście ʕʔ