Wpis z mikrobloga

Spóźniłem dziś się na laborki (bazy banych), wszystko spoko, zamieściłem się w 15 minutach. Chcę już usiąść i słyszę: "tu nie ma tego programu", podchodzę do drugiego kompa, "tu też". No nic, idę do trzeciego, włączam. Nie działa, patrzę, podłączony, wszystko powinno śmigać. No nie działa i c--j. Idę dalej, siadam na stanowisku. Nareszcie! Działa! Pokazuje się pulpit, biorę myszkę i... C--j, nie działa. Biorę drugą. C--j nie działa! No k---a, sobie myślę. Wezmę trzecią. Nie działa. Porty poszły jak nic. No nie będę korzystał z klawiatury. Patrzę inne wolne kompy. Na każdym z nich widnieje napis "windows server". Innymi słowy nic na nich nie zrobię. Wracam do komputera, ponownie włączam. Będę operować klawiaturą. Wchodzę w materiały, nie ma jakiego programu używać, szukam, szukam. Jest! Znalazłem po 10 minutach program, odpalam. Bum! Jeb się studenciaku, nie napisaliśmy kontroli klawiatury. Nosz k---a. Przynajmniej wykop poprzegladam. Na klawiaturze coś ciężko. Wchodzę w opcje, włączam mysz sterowaną klawiaturą. "wciśnij alt + lewy shift + num lock by aktywować", obok checkbox żeby włączyć na stałe. No to włączam. Już się biorę za korzystanie, a tu ani numlocka nie ma, ani strzałek na klawiaturze numerycznej. C--j nie działa xD

#przegryw #gownowpis #studbaza #tldr
p.....j - Spóźniłem dziś się na laborki (bazy banych), wszystko spoko, zamieściłem si...

źródło: comment_CXpkgyyXk1b35zNtGrozBfLQNUJAGT7t.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach