Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +90
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
diabeu255 +13
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
#anonimowemirkowyznania
lvl26 #przegryw (no w sumie to mam kolegów i koleżanki z którymi się spotykam od czasu do czasu) kiedyś na studiach tak w okolicach lvl 23 zgadałem się z koleżanką z klasy w #gimbaza, że się spotkamy (przy okazji :)) ona z Łodzi ja Warszawa. Gdy miało przyjść co do czego to powiedziała, że jest chora i nie przyjedzie (a miała przyjechać na jakąś konferencję czy ch.. wie co). Ja się obraziłem bo uznałem jak to #przeryw, że nie chciała się ze mną spotkać. No i cóż ona później się też nie odezwała. No i tak sobie milczymy ( ͡° ʖ̯ ͡°).
A teraz do rzeczy #rozowepaski. Nie żebym ją stalkował ale ją stalkuję, cały czas od tamtego zdarzenia ma status wolna na fb. Czy jest sens się jeszcze odezwać? Jeśli tak to jak?
Dodam tylko, że była jedną z niewielu różowych, z którą się dogadywałem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez autora
A wiesz ze biektorzy maja gdzies jakoes statusy na fejsie? Znajduja kogos, sa razem, nie wstawiaja zdjec i maja gdzies jakies statusy